Trebuie sa o faci sa inteleaga ca tu vei trai cu el, adica tu esti cea care trebuie sa-l suporte nu ea. Ce tu ii zici ei ce sa faca cu taica tu?
Daca tu il iubesti nu trebuie sa iei in seama cuvintele altora, chiar daca sunt aceia sunt parintii tai. Stiu ca ar trebui sa-ti asculti parintii, dar incearca sa-i explici mamei tale cu frumosul ca ti la el, ca va intelegeti bine etc. Intr-o relatie nu conteaza numai aspectul fizic, ci in primul rand intelegerea reciproca .
Mult succes :* si iubiti-va in continuare!
Explica-i mamei tale toate calitatile lui, fa-o sa "te prinda"cand vorbesti la telefon cu prietenele tale despre iubitul tau in timp ce-l lauzi, dar fara laude exagerate si ilogice. Vorbeste si cu tatal tau. Si daca el te sprijina, bingo... daca nu macar stii cum sta treaba.
Sper ca te-am ajutat.
Buna, explica-i mamei tale, un lucru care ar trebui sa il stie si sa tina cont de faptul ca nimeni nu e perfect, in plus fiecare cu gusturile lui.Nu poti spune despre cineva ca e urat, fiecare e frumos in felul lui, in plus frumusetea nu e numai cea exterioara fiindca ea e trecatoare, insa o frumuseste fara pret e in suflet si daca tu simti ca il iubesti pe acel baiat, simti ca si el te iubeste, atunci fa-o pe mama ta sa inteleaga ca in dragoste nu se tine cont de aceste aspecte. E bine sa asculti sfaturile parintilor, dar nu mereu, trebuie sa gandesti tu pentru. tine si sa ii decizia care consideri tu ca e cea mai buna, gandind atat cu mintea cat si cu inima.Ca e de aceeasi inaltime cu tine nu mi se pare nimic in neregula, nu conteaza inaltimea, si sa fie mai mic nu e problema, mai ales ca e cat tine, e foarte bine asa. Daca chiar nu accepta sub nicio forma sa fii cu el doar pentru. felul cum arata, scuza-ma ca iti spun dar mama ta ori e perfectionista ori e superficiala, fiecare vede diferit o persoana, poate pentru. tine e frumos.Asa ca discuta cu ea despre acest aspect si daca chiar nu e de acord cu el, si tu vrei sa fii cu el, continua relatia, fie ca vrea ea sau nu, pana la urma e viata ta.
Si eu am patit la fel dar acum nu suntem decat prieteni adic ii mult zis prieteni .decat ceau ceau.intradevar am suferit ff mult cand ne-am despartit dar nha la mine nu a fost numa din cauza parintilor . dar sincer nu prea ai sanse sa ii convingi. dar bafta`n orice caz; d
Vezi-ti de relatia ta cu iubitul tau si las-o pe maica-ta ca oricum nu poti sa o convingi! Unele sunt incapatanate si nu le scoti din ale lor. Eventual pune-o pe maica-ta sa se uite in oglinda si sa vada daca e cumva vreun fotomodel!
Asa si mama nu-l accepta pe prietenul meu.Am incercat de "n" ori sa'i explic, dar nu pricepe.
Oricum, eu sunt cu el, tinem mult unul la celalalt si asta e tot ce conteaza.
Buna si eu sunt in aceias situatie ca si tine...in schimb la mine parintit lui nu ma vor. Sfatul meu e sa nu ii bagi in seama. Daca voi va iubiti asta e tot ce conteaza. Dragostea invinge tot :*
Mutubal întreabă: