| Biuuuts a întrebat:

Cum sa-mi creasca sanii? sfaturi am 13 ani si nu vreau raspunsuri esti mica nu stiu ce, dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Constantin112 a răspuns:

laughing) mda m-am amuzat un pic din ce ti-au raspuns astia aici deci acum sa iti raspund cum trebuie la intrebare.
Nu este nimic rau ca ai sanii mici acum.
Ai doar 13 ani incepi sa te dezvolti mai bine de la 15 ani incolo si cum au spus si cei de mai sus fiecare se dezvolta diferit.

5 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Nu poti face nimic pentru a grabi lucrurile, poate doar o operatie.Pana te vei dezvolta, apeleaza la diferite trucuri cum ar fi sutienul cu silicon!

| ExciteMind a răspuns:

Ia o hartie igienica si freac-o intre sani in fiecare zi. Va merge.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este normal ca sânii tăi să fie mai mici ( la 13 anişori )!

Trebuie să ai RĂBDARE că vor creşte singuri!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au ( avut ) sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.

| xFluing a răspuns:

Chestiile astea nu se grabesc. Fiecare are propriul lui ritm de crestere si nu trebuie sa iti fie rusine de asa ceva.

| piticelm a răspuns:

Cand eram mica tata si fratemiu ma chemau ca sa ma dea cu crema pe ''bubite'' laughing) si ridicam tricoul si stateam sa ma dea cu crema.Nu ai ce sa faci ca sa iti creasca sanii, doar sa te dai pe teava, microfon, clarinet si cum mai vrei tu sa ii mai zici si poate nici atunci, depinde de organism.Sanii cresc pana la 18 ani si apoi cand esti insarcinata.