| alee_8012 a întrebat:

Cum sa-mi dau seama daca fostul iubit merita? a fost 1 baiat la mine am avut 9 luni impreuna dar m-a inselat atunci i-am mai dat o sansa dar am hotarat la un moment ca relatia nu va merge pentru ca era prea indiferent acum dupa aproape un an m-a sunat si imi spune ca ii e dor de mine chiar daca are prietena... oare se preface? nu pot sa zic ca nu mai tin la el...

7 răspunsuri:
| alexutza1183 a răspuns:

Isi bate joc si de actuala lui prietena, deoarece te-a sunat pe tine, la fel poate se simte si ea acum ca tine atunci cand ai aflat ca te-a inselat...nu merita sa ii dai atentie la un astfel de baiat.E greu pentru ca tii la el, dar iti faci mai rau.Succes!

| TitiDrLove a răspuns:

Nu cred ca se preface. dupa un an daca te-ar fi uitat fi sigura ca a suferit si i-ar fi fost teama sa fie iar cu tine fiindca ar fi suferit iar. daca te cauta inseamna ca inca tine la tine si i-a placut fiecare clipa petrecuta alaturi de tine.
tongue

| sonya69 a răspuns:

Daca are iubita inseamna ca vrea doar o aventura si doreste sa o insele pe fata cu care este acum cum te-a inselat pe tine. iti spun ca nu merita... daca te-ar fi iubit ar fi stat cu tine fara sa te insele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tine mult si bine la el.ca el va avea mereu pe cate cineva. daca va casatoriti cu cate esti dispusa sa -l imparti? fiindca alee? naravul din fire, nu are lecuire.sa stii ca asa va fi toata viata cat timp are o proasta care sa-l accepte, el se va crede mare crai si smecher.problema e alta; in familie un curvar nu numai ca pleaca la altele,dar nici bani nu aduce acasa la familie, nici alaturi de tine no sa fie cand o sa ai nevoie, fiindca el are treaba.

Răspuns utilizator avertizat
| oana_3668 a răspuns:

Mai bine il lasi si incerci sa treci peste tot ce s-a intamplat indiferent de ce s-a intamplat crede-ma

| alee_8012 explică:

Din discutiile care le aveam cu el acum vreo 3 luni pe mess el imi spunea ca sta cu ea doar pentru..., insa am observat lucruri cum ca cu ea nu merge de mana niciodata sau cel putin nu de cate ori l-am vazut eu de obicei el merge inainte iar ea la 2 mentri inapoi cat timp cu mine se lauda de fiecare data si era ca o lipitoare, sa fie asta un semn cum ca nu se simte bine langa ea sau? nu pot sa-mi dau seama, stiu ca as putea sal schimb daca mias da interesul dar nu stiu daca ar merita inca o sansa de la mine, sau poate is prea orgolioasa...