Daca spune "Te iubesc" si prin atitudine, daca spune "Te iubesc" prin comportament, daca spune "Te iubesc" si cand e alaturi de tine la rau si la bine, daca spune "Te iubesc" fara sa vorbeasca, doar dintr-o privire, daca spune "Te iubesc" stergandu-ti lacrimile atunci cand esti trista...
Pai cand iubesti pe cineva, mai bine ii demonstrezi prin fapte si gesturi ca iubesti aceea persoana.Sa iubesti pe cineva inseamna sa ii fi alaturi atat la bine cat si la rau,sa fi langa ea cand are nevoie de tine, sa o ajuti sa mearga mai departe cand aceasta si-a pierdut orice speranta si multe altele.
Si mie de exemplu cand fostul meu prieten mi-a spus ca ma iubeste, chiar am crezut asta insa nu era, a fost spus doar de fatada.Te iubesc se spune doar atunci cand simti.
Cele mai importante sunt faptele si gesturile, nu vorbele. Unele vorbe pot fi uneori doar niste simple vorbe aruncate in vant
Buna!
Eu prefer sa mi se demonstreze iubire,nu sa mi se spuna!
Acum revenind la intrebarea ta.
Pai iti dai seama din gesturi,comportament, si din privire.
Atunci cand iubesti, pui persoana iubita pe primul loc.
Iti doresti sa-i fie bine, sa petreci cat mai mult timp cu ea, apar si planuriile de viitor.
Etc.
Te iubesc ...sunt doua cuvinte foarte pretioase! Doar tu poti sti daca persoana respectiva e sincera, conteaza felul in care ti-l spune, daca te priveste in ochi etc!
Nu trebuie sa tio spuna trebuie sa tio arate.Prin respect, tandrete, protectie si o gramada de alte lucruri.De obicei eu unul daca as ziceo sincer m-as uita in ochi partenerie si as spuneo rar...des poti fi mintita
Dacă tu ne întrebi asta, atunci e clar că poate să-ți spună orice că oricum te prostește.
Asta e foarte greu. Trebuie sa vezi asta, cu timpul, prin felul in care iti vorbeste, prin felul in care se comporta cu tine. Daca relatia e de durata si nu vezi ca si-ar putea bate joc poti fii sigura ca o spune din suflet. Sper ca te-am ajutat!
LaryFataCuOchiDulci întreabă:
Here4u întreabă: