Du-te la baie la baieti si fai un blowjob celui mai bun prieten al lui. Si fa tot posibilul ca el sa vina in momentele alea. Doamne ce intrebari...
Daca zici ca aia e o c... a atunci mai tarziu isi va da el seama ca nu te-a meritat si a gresit ca te-a parasit, stii cum se zice razbunarea e arma prostului! dar daca el nu te mai iubeste nu mai ai cum sa il faci saii para rau daca el e fercitcu c... a aia cum ii zici u, lasa-l mai bine uita-l si cauta pe altcineva asaosa te simti mai bine ca alta metoda prin care sa-l faci sa se simt arau nu stiu nu ai cum daca e nu te mai iuebste SPER K TE-AM AJUTAT:*
In curand o sa o lase pe aia.Nu uita ca pentru"Balerine" el nu inseamna prea mult, inseamna o noua aventura si inca unul pe lista aia luuunga. Pune-ti in evidenta frumusetea si vorbeste cu baieti de fata cu el... poate chiar sa-ti faci un nou iubit.
Daca incerci sa-l faci gelos cu primul care iti iasa in cale, chiar o sa spuna ca esti o, citez, "c***a", asa ca mai bine il tratezi cu indiferenta.
Ahh ce ma pricep la asteab-)
pai... ori faci pe indiferenta, vezi si tu daca merge asta sau arata'i tot ce a pierdut . flirteaza cu alti baieti in vazul lui.mereu merge asta
Aaaa, scuze greseala mea... am inteles ceva de genu "Arat bine si am ceva in minte pentru o curva" am crezut ca e o intrebare pusa aiurea... Iti zic eu aplici psihologia inversa. Incearca sa flirtrezi cu alti baieti sa vezi ce repede va deveni gelos. de preferat cu prietenii lui.