| simonel123 a întrebat:

Cum sa-mi fac o iubita? datim niste sfaturi va rog

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Pur și simplu, mai crești și îți vei face!

| jackyboy12 a răspuns (pentru Azµre):

Ar trebui sa mai cresti tu apoi sa mai pui comenturi

| Azµre a răspuns (pentru jackyboy12):

Ai pe jumătate vârsta mea așa că tu mai ai să crești până să-mi spui mie să cresc.

| drogh a răspuns:

Nu poţi să ai ca iubită pe oricine. Trebuie să fie una fidelă de tine. Mai întâi cunoaşte o fată,petrece mai mult timp cu ea şi vezi ce-i poate capul şi ce fel de persoană este. După aceea poţi să începi cu plimbări,filme, dulcegării...O să se ataşeze de tine şi atunci dacă o să-ţi mărturiseşti toate sentimentele, o s-o facă şi ea, iar atunci o să puteţi avea o relaţie. Nu uita că totul trebuie să se bazeze pe sinceritate, respect, înţelegere, apreciere.

| Cristiann25 a răspuns:

O vrei pe Manuela? Glumim glumim dar incearca sa gasesti o fata cu care sa te intelegi, sa iti placa de ea mult, sa o vezi pe ea CEA MAI FRUMOASA!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Depinde si ce varsta ai si ce fel de fata vrei.In primul rand nu trebuie sa faci din asta o obsesie:adica atunci cand vorbesti cu o fata nu te gandi ca este o potentiala iubita.
Daca vrei o fata mai serioasa, poarta-te mereu natural, fii tu insati cu toate defectele si calitatile tale.Fa-ti multi prieteni si prietene, vorbeste cu cat mai multa lume.In timp ai sa descoperi multe fete in cercul tau de prieteni si ai sa vezi ca daca una din ele te va placea, totul va merge natural fara eforutri din partea cuiva.Totul e sa fii rabdator si sa nu te grabesti ca altfel vei gasi doar lichele.
Daca vrei o fata usoara, din astea gasesti pe toate drumurile, este de ajuns sa te dai la ea si gata-iti e iubita(si tu vei fi unul din iubitii ei-intelegi tu).

Te inteleg ca la o anumita varsta vrei si tu o iubita, dar repet, nu te grabi pentru ca vei gresi in alegere.Asteapta sa treaca timpul si vei avea.

| RaulxD a răspuns:

Ce intrebare stupida.

| adytzul14 a răspuns:

Simplu, iti schimbi fata