| Alexandra00123 a întrebat:

Cum sa-mi gasesc si eu un baiat, care sa-mi placa si cu care as putea fi impreuna? laughing) stiu ca e penibila intrebarea, dar as vrea sa vad mai multe pareri. merci :*

12 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Iei o foaie in mana si incearca sa scrii trasaturile care le vrei sa le aiba un baiat! cum vrei el sa fie, cum vrei sa se comporte cu tine, blond, brunet, etc
Dupa te uiti in jurul tau si cauti baiatul care se apropie cel mai tare descrieri tale! daca nu astepti sa s aproprie el de tine si daca vezi ca are multe trasaturi din cele scrise pe foaie inseamna ca este unul dintre baietii care te atrage sufleteste!
Succes!

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Ai putea merge la diferite petreceri, zile onomastice sau adunari de multe grupuri (concerte, cluburi), acolo sa cauti un baiat frumusel; P si imprieteneste-te cu el. Sau plimba-te prin scoala, si daca vezi vreun baiat care sa-ti place, intreaba-ti prietenii daca il cunosc, si daca sunt dispusi sa va faca lipeala. Din moment ce esti fata, va fi mult mai usor sa incepi o relatie laughing) Succes

| Azµre a răspuns:

Nu-l găsești tu, te găsește el.
Ca să te simți bine uite aici.
"... Iubirea este ca o floare: Noi o plantăm în inimă, ea, crește, se usucă și moare. Iar când gâsim alta cu adevărat, această se plantează singură, crește și devine nemuritoare..."
Asta cu referire la căutatul tău.

| LittleShyDevil a răspuns:

O intrebare foarte buna, serioslaughing)
Cauta, altceva nu am ce sa iti zic, nu va veni el singur la tinehappyChiar daca ar fi minunat, nu?happySuntem 7 miliarde de persoane in lumea asta micalaughing imposibil sa nu gasesti un baiathappy Mult norochappyPoate va aparea el cand nu te astepti tutongue

| mihnea123abc a răspuns:

In ce oras stai si cati ani ai?

| GeorgyGirl a răspuns:

Sa vezi daca aveti ceva in comun daca iti zambste daca poti vorbi orice cu el si sa te asculte sa intaleaga sa te ajute sa fie langa tine la nevoie daca simti nevoia sa fie langa tine cand te simti singura si daca veti perece mult timp impreuna va veti indragosti cu siguranta!

| pHoNnNe a răspuns:

Uita-te la caracteru` lui happy

| Auroree a răspuns:

Asteapta.

| euuilem a răspuns:

Spune-mi din ce oras esti ca si eu sunt singur poate, poate sau te invit sa discutam in privat, imi dai id tau de mess.

| Vio2003 a răspuns:

Mereu analizează cate un băiat cu atentie ca sa ii găsești calitatile si pasiunile. Dupa cele văzute poti sa le compari cu ale tale. Daca iti si place baiatul, atunci încearcă sa flirtezi cu el ca sa vezi cum se comporta pentru a vedea daca te place.Mult noroc!

| AnnaaXD a răspuns:

laughing Troll face
Pai, uite.te pe facebook la aia care sunt cu tine in scoala si cauta.ti unu de varsta ta :*

| Alexandra00123 explică:

Foarte interesante raspunsurile..mersi laughing