Daca baiatul e un nemernic care te-a ranit e destul de usor. gandeste-te la partea lui nasoala si imagineaza-ti ca tot ce credeai despre el e fals.
Daca e baiat de treaba dar e cu alta fata sau e alta situatie, ori incerci sa te apropii de el si sa lamuriti anumite lucruri, ori stai si suferi. e greu sa-ti scoti persoana iubita din minte si din inima. chiar imposibil. Poate sa gasesti pe cineva mai bun la care sa te uiti.
Sper ca te-am ajutat nitel. nu ai dat prea multe detalii deci nu stiu exact despre ce e vorba.
Eu zic sa-i vorbesti si sa-l intrebi de ce e asa "rece" sau distant. Intreaba-l daca te mai iubeste si asteapta-te la raspunsul cel mai grav. Astfel vei evita sa fii ranita sau daca te inseli si toata raceala asta e doar imaginatia ta atunci vei fi surprinsa placut. Nu ai ce pierde daca te astepti la ce e mai rau. Dar daca nu mai tine la tine eu zic sa incerci sa-l uiti. doar vorbeste cu el. E tot ce poti face.
Iti tai capul, il scuturi un pic si iese. Daca nu vrea asa, chemi politia si le spui ca nu vrea sa iasa din capul tau.
Ai rabdare, o sa-l scoti peste ceva timp. Instant nu se poate.
Este inversul operatiei in urma careia baiatul a ajuns in capul tau. Practic nu se prea poate. Timpul si alt baiat rezolva problema.
Deschide capul si scoate-l, foarte simplu nu?
Acum serios! Daca-ti gasesti alt baiat o sa uiti de el foarte usor, sau stai in prezenta altora afara, oriunde numai sa nu fi singura ca apoi iar iti aduci aminte.Succes!
Ai putea incerca prin a evita orice contact cu el, ai putea sa incerci sa iesi cu prietenii seara, sa cunosti alti baieti, sa iti faci de lucru incat sa numai te duca gandul la el.Pentru inceput este dificil, simti nevoie sa plangi, sa te descarci, sa ii spui cuiva, dar daca vei stai si nu vei face nimic vei avea mai mult de suferit. Succes. daca te-am ajutat cumva si mai ai nevoie de ceva astept PM
Simplu iesi cu alt baiat care sa te faca fericita si daca o sa inceapa sa iti placa de acel baiat il vei uita pe cel de acum....sau in cazul in care vrei alta varianta incearca sa nu mai faci lucruri care sa iti aduca aminte de el evital cat poti pentru vazandu-l nu il vei mai putea uita, dar e mai greu asa mai bine bagi pe altcieva in seama te vei simti mai bine e greu dar cu timpul trece succes sper sa treci peste
andrauta întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: