| fxdhtgdjj a întrebat:

Cum sa nu suferi din dragoste?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te implici sentimental!
Pa, pa.

| fxdhtgdjj explică (pentru Legiuitoarea):

E alta problema, mam despartzit acum nu de mult, si nu 'mi pot retzine emotziile... pling fara motiv, amintiri etc'

| Legiuitoarea a răspuns (pentru fxdhtgdjj):

Bună.
Nu te mai uita înapoi, este greu dar nu și imposibil!
Este o lecție de viață, se mai întâmplă. Toți suferim din dragoste, cel puțin o dată în viață.
Pa, pa.

| DNSK a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ti-am dat un dislike! ia gandeste u cu inima ce gandesti capul, sa t vad poti?!

| DNSK a răspuns:

Inevitabil! dragostea te face sa simti 10 stari intr=una! si daca iubesti automat si plangi! si nu stiu de ce, dar asta e! in mod normal se zice "daca t face sa plangi lasa-l/o", problema k putini o facem!

| Leon a răspuns:

Ai 15 ani si deja iti pui intrebari absurde. Pai e normal sa suferi ca nu stii ce inseamna dragostea, adica nu stii cum sa echilibrezi o relatie prin simplul motiv ca faci totul din 'inertia' momentului. Esti la varsta la care 'plutesti', daca iti spun ca ar trebui sa fii mai selectiva o sa zici ca am o gandire invechita.

| luiza a răspuns:

Nu exista un raspuns la intrebarea aceasta! daca iubesti si dragostea nu este impartasita suferi, asa e lasat...

| asdfghjkll a răspuns:

Nu te îndrăgostești

| fxdhtgdjj explică (pentru asdfghjkll):

Asta si e ca M-am indragostitwinking

| CiprianTPU a răspuns:

Luiza are dreptate! In dragoste suferi doar daca sentimentele nu iti sunt impartasite. Cand ambii parteneneri iubesc la aceeasi intensitate, orice problema ar aparea, are si rezolvare. Cand iubesti, ierti tot, renunti la tot si nu te iei dupa nimeni, faci doar ce stii tu ca e mai bine. Nu este nimic mai frumos in viata asta decat sa iubesti si sa fii iubit la randul tau. Bafta!

| fxdhtgdjj explică:

Ei deja ce am facut, am facut (

Întrebări similare