| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa ma lase sa am iubit? PS : am 12 ani. si deja am avut 2 iubiti dar vreau sa ma lase sad.

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Pai uite, la varstele astea copii se ascund de parinti, adica nu le zic de iubitii lor sau asa.Adica nu trebuie sa te lase ea sa ai iubit. Odata zicea un baiat ceva de genu :La 15 ani sa invat,sa stau in casa,sa ma uit la televizor,sa ascult de mamica si de taticu? Ceee mah >? sunt tampit,beau,fumez,ma droghez,ajung la dezalcolizare,si ce mah? e viata mea,
Trebuie sa-ti petreci viata, adica fiecare an, doar odata ai 12 ani, si trebuie sa ai iubiti. Fetele isi prezinta iubitii parintilor dupa parerea mea pe la vreo 16-17 ani. Nu iti trebuie acordul mamei ca sa poti avea iubit,dar daca vrei tu neaparat sa ii spui, spune-i si mai cerei si sfaturi Te pup, succes :*

9 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Da ce trebuie sa stie ea? daca ai avut deja 2 iubiti inseamna ca te duce capu incat sa ai unu fara sa stie ealove strucklove strucklove struck

| deviant18 a răspuns:

Sora mea mai mica are 12 ani. daca as afla ca are gagic, i'as rupe picioarele si lui si eihappy

| Tzutzik a răspuns:

Sfatul meu ar suna astfel>atita timp cit nici mama si nici tu nu ai virsta potrivita nu-ti trebuie iubit,pentru ca la aceasta virsta nu stii ce-ti doresti, nu poti avea incredere in baieti mai mari, pe cind cei de seama ta sunt inca copii.mai asteapta 2-3 ani sapoi vei intelege ce-i aceea dragostea! dar tu fa cum vrei si cum consideri ca ar fi mai bine! mai iesi cu prietenele, priveste desene animate>D dar nu te gindi la relatii,! eu cred ca la o asa virsta o relatie serioasa nu ar tine! Bafta, fii bravo si nu fa prostii!

| Amalia100 a răspuns:

Ascult-o pe mama ta, stie ea mai bine si nu te invata de rau! Ai 12 ani, inteleg ca s-au schimbat vremurile dar eu la varsta ta ma jucam cu papusile inca.acum te inteleg si pe tine dar concentreaza-te pe invatat, e cel mai important lucru!happy asculta-ti mama pentru ca cine nu asculta de parinti...plange cu lacrimi fierbinti mai tarziiu!

| DomnishoaraTPU a răspuns:

OMG!
Tu la 12 ani, o biată copilă care nici nu ştie să scrie, îţi arde de băieţi drăguţi, de iubiţi?!
Eu am 13 ani şi nici măcar nu sunt îndrăgostită de vreun coleg de clasă.
Mama mea şi tatăl meu cred că m-ar răstigni ca pe Hristos dacă ar afla că mie îmi arde de iubiţi.
Pune mâna pe o carte şi învaţă şi lasă prostiile căci crede-mă, lucrurile astea nu te vor ajuta.

| pufy6646475 a răspuns:

Depinde de mama ta si in plus mai poti astepta si tu...doar ai 12 ani

| DiaVp a răspuns:

Si eu am 12 ani, mama ta stie ce e bine pentru tine.asculta de ea.nu trebuie sa-i ascunzi numic....ca altfel o s-o patesti mai rau de la ea.

| DiaVp a răspuns (pentru DiaVp):

Tastatura proasta! am 11 si jumate

| Rozzzy a răspuns:

Fa o sa creada ca esti fata cuminte