| Gargarits'O a întrebat:

Cum sa o conving pe mami sa ma lase sa dorm cu prietenul meu?

Răspuns Câştigător
| lovenotsex a răspuns:

Conteaza cum e maica'ta, de cat timp sunteti impreuna, din ce familie se trage, cati ani are.Trebuie sa capete ea incredere in el, asa ca ar trebui sa vbeasca el cu ea mai mult. Dar sa nu-i zica direct ca vrea sa doarma cu tine, ci sa se deschida el, sa comunice. Dar daca mamei tale i s-a pus pata ca "nu" atunci asa va ramane mult timp.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El ar trebui sai demonstreze mamei tale ca e baiat cuminte si sai ia increderea de a te lasa sa te culci cu el

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Stai, fata mea linistita ca nu te lasabig grin nici in veci vecilor, mai ales daca ai sub 18 ani!

Numai cand aude de ''dormit'' se gandeste la tine cu burta la gura, crede-ma!

hee hee

| Zenithf a răspuns:

Mama ta iti vrea binele si de aceea nu te va lasa sa faci asta. Mai ales daca este si credincioasa. Sau face asta de ochii lumii, ca tu sa fi fata cinstita. Si nu o vei putea convinge daca ii vei spune ca n fete de la tine din clasa au fost cu baieti.

| cristi202 a răspuns:

Daca esti tinerica, eu cred ca bine face ca nu te lasa. Ca doar nu o sa stati voi acolo in patut cuminti, ca doi copii de cresa. De fapt aici e problema. Esti prea mare pentru a nu face nimic, esti prea mica pentru a-ti asuma o asemenea responsabilitate. Si mama ta stie, si cred ca bine face ca nu te lasa. Lasa, timp de iubit prietenul in patut, mai ai de acum inainte. Inca nu s-au sfirsit zilele!

| bOse a răspuns:

Nu trebuie sa o convingi, convinge-l pe prietenul tau sa discute cu mama ta, doar asa vei reusi.

| covexrobu a răspuns:

Pai vrei sa dormi cu el la tine acasa cand sunt si ai tai acasa? Cam greu dar cand mergi intr-o excursie sau vacanta si esti fara ei poti sa faci si altceva cu el numai sa nu le zici parintilor tai.

| aangelia a răspuns:

Daca chiar vrei sa dormi la el, spune i ca dormi la o prietena, fa-o pe prietena aia sa spuna sigur ca dormi la ea si nu va fi ingrijorata. :*

| Fetita a răspuns:

Bafta sa o convingi, eu nu am reusit.laughingDeci nu is persoana care sa spuna ce sa faci. Si la mine situatia e la fel. Sun cu el de aproape 2 ani doar ca nah, nu am 18 ani... Mai am si eu vreo cateva luni acolo pana fac.laughing

| lilstar a răspuns:

Invata sa minti bine si spune-i ca o sa dormi la o prietena si o sa vorbesti cu o prietena sa ii spuna mamei tale ca o sa dormi la ea si asa te duci la prietenul taubig grin
Asta e planul meu ca sa pot sa plec din casa seara peste ceva timp cand o sa ma intalnesc cu un francez negru delicios:X:X sper ca mearga si la tinebig grin
Bafta:*

| Luannah a răspuns:

Si eu ma gandesc la acelasi lucru.Dar eu pot sa-i zic ca vine si prietena lu fartesu si ne uitam la un film, mancam blabla big grinDefapt nu mai vine nimeni da narolling on the floorTu spune-i la fel, daca mai vrei sa dormi la el.Cine stie cand ai pus intrebarea asta big grinDar eu merg la el si o sun dupa ceva timp sa o roog sa ma lase sa raman, eventual sa-i zic sa-mia duca lucrurilebig grinSau daca nu asta ebig grinOf sper sa meargarolling on the floor

| zet_2572 a răspuns:

Bah, cand aveam eu 16 ani, apoi ne-o trageam pe ascuns... auzi, sa o conving pe mami laughing))
Ahh, si anyway, naspa senzatia sa-ti bei cafeaua cu tata socruwinking

| Stefaniaaa a răspuns:

Mama ta probabil se gandeste la "prostioare"hee hee. Asa sunt mamale.ingrijorate mereurolling eyes. Ai puea lua putina initiativa si atitudine atunci cand o intrebi si atunci cand spune NU, dar ai grija sa nu sfarsesti pedepsita.totul are limite.Succes!:*)

| tz_6238 a răspuns:

Explica`i ca nu o sa faceti sexhee hee
si mai intai arata`i ca poate avea incredere in tine si in el happy

| Gargarits'O explică:

el de 4 luni vine mereu la mine... mama il cunoaste. ii place de el dar. nu ma lasa ca cica" un baiat nu poate sta ca o fata intr-un pat. fara sa faca nimic"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gata v-ati gandit sa faceti sex?
Cum sa o convingi? hmm.
Pai ii spui ca ai un prieten si ca el tine la tine si va intelegi bine perfect ( asta conteaza ) si ii spui ca, daca poti sa dormi cu el dar nu faceti nebunii doar asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti garantez suta la suta ca nu ai nici o sansa, asa ca nu te mai chinui dejabahappy

| bietulioanide a răspuns:

Hai sa fim seriosi, daca dormiti unul la celalalt sigur faceti ceva, ca mai aluneca asa cate o mana pe acolo si stim la ce se ajunge,(mai rare cazurile cand nu) la fel stiu si parintii. explica-le mai bine ca te protejezilaughing