| aiam a întrebat:

Cum sa o duc la pat pe prietena mea de 16 ani, chiar daca am aproape 15 dar ea moare dupa mine?
Mulţumesc anticipat pentru raspuns!

Răspuns Câştigător
| BRG a răspuns:

Salut la vîrsta voastră nu este indicat să vă gîndiți la așa ceva, momentan sînte-ți prea mici amîndoi, m-ai bine ajută-o la temele de la școală, fata este prea mică pentru sex, dacă ții la ea cu adevărat las-o în pace să-și vadă de copilărie, nu o traumatiza pe viață, pune mîna pe carte, că ești doar un puștan. O zi frumoasă. Cristi

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fllly a răspuns:

Iao de gat si tragio catre patlaughinglaughing)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ea este prea tanara pentru sex, asa ca n-o duci in pat, ci mai astepti minim 2 ani si jumatate.

| Silviu591 a răspuns:

Nasol daca moare dupa tine.vei fi condamnat pentru omor

| rezvi_4526 a răspuns:

O chemi la tine si tazk pack...Bafta

identitate
| identitate a răspuns:

Daca nu esti in stare sa o duci in pat singur inseamna ca nu esti pregatit pentru asa ceva...si degeaba ai ajunge acolo.Ar fi o dezamagire pentru amandoi.

| aiam explică:

Oameni, vă mai spun odată eu vrau ea nu vrea eu sunt gata da e deam un an se găteşte...

identitate
| identitate a răspuns:

Esti gata sa o bagi nu sa te culci cu o fata!laughingSa fii pregatit inseamna sa o convingi sa se dezbrace prin gesturi, sarutari, mangaieri...Sa o faci sa-si doreasca nu sa-i ceri! Unii cer si la 50 de ani asa ca intr-un fel ai dreptate.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ma prima data trebuie sa o faci sa gandeasca ca tu nu esti ca ceialti sa spui tot ce faci, ca nu te intereseaza de ce crei ei si ca nu o sa spui la nimeni ce faci. dupa daca ajungi cu ea in camera pana la urma o sa va puneti aman2 in pat si incerci sa o dezbraci incet incet, vezi daca te lasa daca nu te lasa din prima mai incerci odata iar daca tot nu vrea, o intrebi si u usor daca vrea sa va jucati pe un ton mai copilaros.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si vezi ce zicebatting eyelashes daca raspunsul e afirmativ e perfecti continue ce ai in gand. bft