| mircea23 a întrebat:

Cum sa o fac pe fosta mea prietena sa aiba incredere in mine... dupa ce am ranito... nu mai stiu ce sa ii spun si ce sa fac sa fim din nou impreuna... si sa nu mai asculte de prieteni sau de familie... inca ma mai iubeste. daca stie cineva sa imi zica si mie va rog

9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa fii foarte sincer cu ea si incearca sa eviti sa mai faci aceeasi greseala ca data trecuta, incearca sa fii chibzuit si intelept in ceea ce faci si ceea ce vb cu ea, astfel o vei face sa-si recapete increderea in tine.Bafta si noroc iti doresc.

assiris
| assiris a răspuns:

Depinde de rana. Pacatele se platesc. Daca o vei rani din nou?

eileen
| eileen a răspuns:

Trebuie sa te asiguri ca o iubesti cu adevarat, ca regreti ce ai facut. Dar niciodata sa nu o indepartezi de familie si de prietenii, singurii care ii vor binele.

Bula
| Bula a răspuns:

Ce ai astepta, daca "ai ranit-o"?
Schimba-te, din acest moment! Trage o linie, fa "inventarul" insusirilor tai pentru care familia si prietenii fetei te acuza! Mai mult ca sigur: au ceva dreptate!
Daca te-ai schimbat, mai mult ca sigur o vor lasa cu tine. Dar va trebui sa te reculegi, sa te schimbi RADICAL, in sensul bun!

| kh1ss a răspuns:

Pai prieteni si familia ii vor numai binele, daca as fii eu in locul ei... nu ti-as mai acorda nici un gram de incredere... scuze... dar mai bine incerci sa-ti gasesti pe alta... pentru ca asa nu o vei face decat sa sufere... pe bune eu nu ti-as mai acorda o a doua sansa... ma rog... parerea mea tongue

cristian
| cristian a răspuns:

O inima ranita niciodata nu mai poate fi vindecata.

| dondo a răspuns:

Mircea, cel mai bun raspuns tu ti-l poti da... Gandeste-te bine daca vrei sa lupti pentru ea, daca nu vrei, cauta-ti alta. Dar daca simti ca o vrei dinadans pe ea, faci orice ca ea sa te placa din nou. Si nu cumva sa te puna naiba sa recurgi la violenta.

| alexandra15 a răspuns:

Daca spui ca ai ranit-o si iti pare rau ar trebui sa ii arati si ei foarte clar acelasi lucru.pentru ca unele fete au impresia ca barbatii sunt mult prea orgoliosi pentru a face anumite lucruri.Incearca sa ii aduci aminte de clipele cand erati impreuna, arata-i cat de mult tii la ea, poarta-te cat mai frumos cu ea si nu incerca sa o fortezi sa faca ceva. Daca intr-adevar iti pare rau...SCHIMBA-TE...daca inca te mai iubeste va accepta intr-un final si daca deokamdata te tine pe jar si zice nu poate sa fie si din orgoliu asa ca LUPTA...Succes...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta te iubeste doar ii e frica sa iti arate acest lucru/sentiment fa tu primul pas si incearca sai explici faza cu ascultarea de persoanele ce o incoanjoara