| pricol a întrebat:

Cum sa o inviti pe o fata sa faca sex cu tine in asa fel ca ea sa doreasca cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| StropiDeDor a răspuns:

Cand sunteti doar voi doi, intr-un loc retras, unde aveti intimitatea, apropie-te mult de ea, fii tandru cu ea, incearca sa o seduci. o data ce ii trezesti interesul asa, fara sa ii spui direct asta, nu cred ca va mai da inapoi.big grin

7 răspunsuri:
| Delia a răspuns:

Daca o inviti doar sa fac sex, atunci nu te astepta la altceva decat refuz. O fata trebuie sa simta in primul rand ca o iubesti, ca iti pasa de ea, restul va veni de la sine.Si atentie, nicidecum nu trebuie s-o constrangi sau s-o fortezi, ai putea astefl s-o traumatizezi pentru mult timp.Si nu uitati sa va protejati!

| Anytha9 a răspuns:

O intrebi cat e tariful(la ele merge)winking

| pysybum a răspuns:

rolling on the floor...pffff...pai nu mere asalaughing
daca ea vrea nu trebuie buie sa o mai invitirolling on the floor

app obsedatule am o intrebarebig grine ce st asa obsedati si prosti baietii?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiind o intrebare "filozofica"dar sexoasa iti spun ca trebuie sa vorbesti cu parintii ei toate detaliile.Nu cumva sa va apucati singuri de treaba ca daca are macar un parinte cum e userul doctoru se sinucide si intri la omor calificat naibii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine o fata trebuie sa te vrea in primul rand ca prieten, iar apoi relatia sa mearga tot asa pana simtiti nevoia amandoi.In primul rand nu trebuiea s-o fortezi, pentru ca ar putea sa te paraseasca sau mai rau sa te spuna parintilor.Totul vine de la sine, daca sti sa te comporti.

Am doar 12 ani!