Frate, poti sa-i explici ca prietena ei a facut o gluma pe seama ta! Si, daca te iubeste, ii simpatizeaza numai ca sa te faca gelos.Nu stiu ce sa spun! Vezi cum se comporta..si daca vezi ca nu merita, las-o!
Prostia se plateste, altadata nu mai pune pe nimeni sa intrebe in locul tau, cere-ti scuze si poate te va ierta
Ai fost fraier! I-ai aratat ca nu ai incredere in ea si ca pui botu' la tot ce zice oricine.
Asta vroiam si eu sa spun dar tu mi-ai luat vorba din gura ai mare dreptate ca e fost un mare fraier cand crede pe alti. lumea e rea in ziua de azi si numai increderea in persoana iubita castiga mereu. el acum ar trebui sa se duca si sa cerseasca in genughi iertare pentru prostia colosala pe care a facut-o.
Increderea se castiga in timp si se pierde intr-o secunda. Sa fiu eu in locul acelei fete, nu stiu daca i-as mai da vreo sansa. De ce? Simplu. Urmatoarea data cand ii vine cuiva sa zica ceva despre mine (adevarat sau fals), el va crede imediat, nu ma va intreba si ma va acuza/jigni. Pai sa ramana cu restul lumii, daca in ei are incredere si sa ma lase in pace pe mine. Eu asa vad situatia.
Ai dreptate in aceaste privinta dar daca il iubeste va ierta aceasta greseal.
Bineinteles, ei stiu mai bine in ce stadiu se afla relatia lor. Dar oricum ar fi, urat gestul lui.
Mare dreptate. nu-mi dai si mie id tau de mess sa mai vb cas cam plictisit?>
Asta inseamna ca eu sunt badaran, sau?
Raspuns de nota 20!
Frate, du-te la ea, si spune-i ca ai gresit, spune-i ca inca mai simti ceva pentru ea, si spune-i ca stii ca si ea mai simte ceva pentru tine, spune-i sa lasa-ti totul la o parte si sa va mai acordati o sansa, pentru ca e pacat sa se combine "iubita ta" cu niste urati )))))) asta e ceva "urat de tot"...
Rezolvi mai multe daca vorbesti cu ea fata in fata, ori e alba ori e neagra
Succes
Cereti scuze sau fai un cadou ceva, scoateo in oras, spune-i ce s-a intamplat si de ce ai recurs la acest gest. sper ca iti va fi de ajutor.
AlexEjmecheru întreabă: