O floare ruptă de undeva,o brățară pe care să o purtați doar voi doi,un lănțișor,să-i zici că e frumoasă nemmachiată. Femeilor le plac foarte mult chestiile astea, nu trebuie mult efor ca s-o vezi fericită. Depinde și de gusturile ei, dacă vezi că începe să petreacă cât mai mult timp cu tine, fi sigur că te simpatizează, sau că începe să-și dea seama ce-a lăsat sau ce-a pierdut! Sper că te-am ajutat.Baftă!
O ranga in cap, un levier la fluiere, o cheie franceza la rinichi si nu in cele din urma un furtun de 2 tzoli peste urechi, poate si un robinet cu bila in pancreas.
daca nici asa nu o cuceresti inseamna ca o cheama Spartacus!
Dacă ai fost "rău" cu ea,e mai greu,dar cu puțin efor,reușești dacă-ți așa mult! Orice este posibil,așa că dacă v-ați despărțit dintr-un motiv banal,vorbește mai întâi prietenește cu ea, apoi după ce ați ajuns cam ca cei mai buni prieteni, fă gesturi mici și drăguțe, o vor cuceri! Apoi spune-i ce ai de zis, și mai departe cred că ne putem da seama și singuri ce se întâmplă! Baftă!
Pai care sunt aceste gesturi mici si dragute?
O floare ruptă de undeva,o brățară pe care să o purtați doar voi doi,un lănțișor,să-i zici că e frumoasă nemmachiată. Femeilor le plac foarte mult chestiile astea, nu trebuie mult efor ca s-o vezi fericită. Depinde și de gusturile ei, dacă vezi că începe să petreacă cât mai mult timp cu tine, fi sigur că te simpatizează, sau că începe să-și dea seama ce-a lăsat sau ce-a pierdut! Sper că te-am ajutat.Baftă!