| gicatontu a întrebat:

Cum sa o seduc pe cea mai buna prietena ma uit la ea si parca vrea si eu ambii avem 17 ani?

7 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Poti sa o seduci din priviri malitioase, sau prin vorbe dulci.Noroc!

| Foxy_3377 a răspuns:

Uite parerea mea happy
Nu prea conteaza varsta in dragostewinking
Dar sa te indragostesti de cea mai buna prietena a ta. e o mare prostie straight face
Dragostea nu`i lipsita de probleme
O poti pierde definitiv. dar daca iti este cea mai buna prietena e posibil sa te inteleaga.
Incearca sa ai o discutie cu ea si spune`i tot ce simti
poate simte si ea la fel big grin.
Bafta big hug

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Pai daca e cea mai buna prietena a ta inseamna ca are incredere in tine deci mai trebuie doar sa'i arati ca o placi, fa'i complimente si vezi cum reactioneaza...succes:X

| rserpu a răspuns:

Eu asa i-as: Nu stiu ce ti-ai facut in ultima vreme, dar vreau sa-ti zic ca incepi sa-mi placi tot mai mult si mai mult, incept sa tin la tine si din alt punct de vedere.

O sa inteleaga ce vrei sa spui, dar daca nu o sa vrea nimic, atunci o sa-ti zica ca ti se pare sau eu stiu... Important: Daca te intreaba din ce punct de vedere, atunci ii zici in fata ce simti, ca asta inseamna ca si ea e dispusa, numai ca fetele nu au curajul sa o zica, trebuie noi baietii sa facem tot happy. Bafta.

| Miu_6243 a răspuns:

Dai de inteles ca o placi. Uita-te "insistent" la ea. Fai complimente de genu:ce frumoasa esti, arati foarte bine azi.Stai mult in compania, poate o inviti si la un suc sau in parc.Bafta :*

| Adi_7181 a răspuns:

Pai daca e o prietena buna incearca mai intai sa ii faci niste cadouri apoi sa o inviti la un suc si dupa aia o roci sa mearga cu tine la un film romantic...totul va decurge de la sine... speri.

| gicatontu explică:

Ea se uita la mine deparca s-ar indragosti si ea de mine noi am mincat ditro farfurie am baut do\intr-o sticla foarte des vorbim ma cheama la tabara cu ea oare ii place de mine sau e o iluzie de-a mea