anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa o uit? M-am indragostit de ceva timp de o fata, mult prea frumoasa pentru mine. De ceva timp incerc sa o uit, pentru ca stiu ca nu e de nasul meu.

S-a intamplat treptat, la scoala. M-a rugat sa stau cu ea la orele de fizica sa o ajut. Am ajutat-o cu cea mai mare placere, si treptat m-am indragostit de ea.

La scoala a inceput un coleg sa se ia de ea, si a in spatele meu sa o apar. Desigur ca am aparat-o cu cea mai mare placere, si de atunci ma ia in brate asa, random.

Ma priveste ca pe un prieten, chiar daca imi este greu sa accept asta. Vorbim des pe facebook, mess, cat si la scoala, eu fiind cam singurul baiat cu care se intelege foarte bine.

Am incercat sa o uit de mai mult timp, dar am fost odata la patinoar cu niste colegi, printre care si ea. Nu stiam sa patinez, asa ca m-a ajutat ea. Am dat cateva ture pe gheata, tinandu-ma strans de mana.

Am aflat ca de ceva timp vorbeste cu altcineva, ca mai au putin si ce "combina". Nu am alfat numele aluia, ca il rupeam, sincer, incerc sa imi iau gandul de la chestiile astea, dar sunt din ce in ce mai nervos si mai dezamagit.
Nu pentru ca m-a refuzat ea, ci pentru ca e o fata pe o lista foarte lunga ce contin fete ce m-au refuzat.
Nu am pe umarul cui sa plang, incer sa ma gandesc la cu totul altceva, mi-am gasit sprijinul in Dumnezeu printre atatia prieteni ratati, si persoane care ma jignesc. Acum doar familia este pe primul loc.
Poate o sa radeti... n-aveti decat. Mereu am fost subiect de discutie si de batjocora, asa ca sunt obisnuit.
Poate o sa spuneti: cum ma, nimeni nu te-a placut? Nimeni.
Acum ma consider mai urat decat va puteti imagina, sunt distrus. Nu ma gandesc sa renunt la viata, asta nu e o optiune.
Vreau doar sa trec peste, peste toate sentimentele pe care mi le-au provocat fetele iubite de mine, mai ales peste senzatia asta ciudata.
Ma abtin cu greu sa nu plang. Ma simt parasit, ca pe o insula pustie intr-un oceam de prietenii si lume care se simte bine.
Nu mai am putere si idei cu care sa trec peste astea.
Va cer ajutorul! Sarbatori fericite!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei! Te-ai gandit vreodata ca problema provine din alta parte? Ai incercat sa schimbi pozitia din care vezi lucrurile? Spui ca nimeni nu te-a placut. Esti atat de groaznic? Pun pariu ca nu. Problema e in felul urmator: nu ai cautat unde trebuie. Nu ai gasit fata potrivita pentru tine, tocmai pentru ca nu ai cautat unde trebuie. Fete sunt destule, stai linistit. Nu esti acum cu o fata care sa te iubeasca pentru ca ea nu a aparut inca. Stiai ca lucrurile cele mai frumoase ti se intampla atunci cand te astepti cel mai putin? Nu sunt doar niste vorbe, sunt adevaruri. Poate ca nu a fost momentul. Ai rabdare si lasa viata sa curga, tu profitand de ea. Daca stai doar cu ideea ca nu te place nimeni, nimeni nu te va place. As vrea sa te pot ajuta si stiu ca o pot face, daca intelegi ce spun. Lucrurile se schimba, daca tu schimbi modul in care le privesti. Pana la persoana care sa ti se daruiasca total, vei da de multe care nu vor merita. Invata sa astepti. Daca fata pe care spui ca o placi, te vede ca pe un prieten, inseamna ca ea nu e pentru tine. Inseamna ca altcineva e. Nu te consuma atat, nu te da singur la fund si nu te ineca intr-un pahar cu apa. Daca simti nevoia sa vorbesti mai multe, imi poti da un mesaj cu id-ul tau. Ai incredere in tine, totul va fi bine happy. Bafta!

| blueheart a răspuns:

Hei! Nu mai gandi atat de tragic. Toti ne simtim la un moment dat singuri, mai ales dupa respingerea persoanei de care ne place.Ea poate a vazut de la bun inceput in tine doar un prieten, cineva care sa o asculte, care sa o protejeze, care sa fie langa ea neconditionat.Stiu ca ai prefera ca ea sa te vada cu alti ochi, dar asta este viata, nu poti avea tot ceea ce iti doresti.
Cred ca cel mai bine e sa ramai in continuare prietenul ei, sa fii alaturi de ea cand are nevoie de ajutor si poate cu timpul te va privi cu alti ochi. Ai incercat vreodata sa-i spui ce simti? Poate ca ea nu a inteles adevaratele tale sentimente.
Esti o persoana speciala, nu uita acest lucru. Nimeni nu este singur. Prietenii adevarati sunt greu de gasit dar vei avea parte de ei.Acum esti prea trist ca sa vezi in cineva un prieten, esti debusolat si nu ai raspunsuri la intrebarile pe care ti le pui acum. O sa treaca si aceste momente de singuratate.Ai familia aproape si te sprijina acum. Cu timpul vei avea si prietenii pe care ti-i doresti si fata speciala pe care s-o iubesti si care sa te iubeasca. Inca nu a sosit clipa aceea, dar va veni exact cand te vei astepta mai putin.
Iti urez Sarbatori fericite alaturi de familie si sa gasesti in tine linistea sufleteasca de care ai nevoie acum! happy

| Lex25 a răspuns (pentru blueheart):

Multumesc ca ai raspuns. Mereu am gandit ca voi gasi fata aceea, dar de fiecare data, MEREU, nu exagerez, am fost refuzat.
Azi am aflat ca vorbeste deja cu cineva, planuiam sa o invit undeva, la o cafea, sa vorbim. Tot s-a dus. Numai simt nimic, sunt un ratat. Sper macar ca acel baiat sa o merite, pentru ca ea e superba, atat la exterior cat si la interior.
Sarbatori fericite!

| anonim_4396 explică (pentru Lex25):

Sa spui ca esti ratat atunci cand ai 3 copii acasa care nu au ce sa manance, o sotie pe care o bati, iar banii ii bei. In rest, nu ai voie.

| Lex25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt ratat, distrus. Am incercat sa obtin macar o relatie, dar nimeni, nimeni nu a acceptat (ma refer la fete). Chiar daca am hobby-uri pe care unele fete le gasesc atragatoare ( gen, sportul, sunt portar de handball, muzica, cant la chitara de mult timp si o sa ma duc si la sala) nu am gasit pana acum acea fata care sa ma placa!

| blueheart a răspuns (pentru Lex25):

Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut. Dar cine are ochi sa te vada te va vedea. Nu-ti pierde speranta! Lasa timpului timp si va fi totul bine. Si maine e o zi... happy
P.S. Daca ai nevoie de un prieten iti stau la dispozitie oricand.

| anonim_4396 explică (pentru Lex25):

Esti prostut. Doar atat. Ai incercat sa obtii macar o relatie? Aici e chestia, ca nu trebuie sa o obtii, trebuie sa fie ceva natural, trebuie sa fie sclipirea aia din partea amandurora. Daca nu a fost pana acum, nu inseamna ca esti ratat si distrus. Nu limita totul doar la atat, scoate-ti limitele din minte. Te dai singur inapoi si nu e bine.

Răspuns utilizator avertizat
| MihaiRoman a răspuns:

Plangi frate ca face bine. Apoi, apuca-te de sport, fa-te tu bine si lasa panacand fetele. Dupa un timp de educatie fizica si improspatare spirituala fetele singure o sa se lipeasca de tine. E necesar ca tu sa te simti un pic mandru de tine, sa te placi chiar daca arati mai rau decat Brad Pitt. Tu si eu, el si ea, indiferent cum aratam, suntem foarte necesari pe pamant, suntem foarte importanti. Incepe sa gandesti global. Simte-te bine si important. Sa fii tu sanatos, dar fetele vin ele in viata noastra vrei nu vrei. Sper ca se potriveste mesaju meu cu realitatea. )

| yoyodoi a răspuns:

Bate intr-un bloc