| ihaterain a întrebat:

Cum sa prind curaj? Vreau sa vorbesc cu un baiat, pe care il plac, in realitate nu doar pe mess dar sunt cam intimidata de colegele de la scoala care sar pe elstraight face

15 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Il chemi undeva unde NU sunt colegele ale alea disperate dupa el ca sa nu ai probleme si il intrebi si tu ce face, daca merge pana la magazin mai bagi tu ceva de la tine pe acolohee hee.

| DannielZMF a răspuns:

Consuma o stila de Garrone! Si sigur o sa ai curaj!hee hee

| Oanny a răspuns:

Prin vointa. Pune o fata sa te impinga, prima oara o sa fie mai greu pentru tine dar apoi te vei obisnui.Succes! A...si nu le mai baga in seama pe celelalte fetewinking

| Fallen Angel a răspuns:

Pai prin lucruri simple. Intreaba-l de tema sau anumite pareri, lucruri care par doar pentru interesul tau. Altceva. Ii poti starni interesul cu un comportament corespunzator atunci cand vorbesti cu el ca sa nu creada ca esti chiar asa de timida si nu stii sa vorbesti (scuze daca te deranjeaza ce am scris). Uita de emotii si sentimente pentru un moment. Ai sa vezi ca da roade. Nu lasa pe nimeni sa te intimideze. In fiecare dimineata cand te trezesti trebuie sa iti spui ca doar tu contezi, ceea ce crezi tu, ca esti mai frumoasa pe zi ce trece si ca nu mai e nimeni ca tine. Ai sa vezi ca au o influenta pozitiva asupra ta aceste cuvinte. O sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca asta te impiedica pe tine sa vorbesti cu el. Neincrederea in propria persoana. Ai controlul asupra ta. Profita de acest lucru din plin. Sper sa iti fiu de folos. Noroc in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza cum te percep celelalte colege>? Ce conteaza atitudinea care o s-o aiba fata de tine dupa cele spuse?
Era o vorba: Mai bine te caiesti ca ai facut un lucru, decat ca l-ai lasat in voia sortii.
Ce pierzi daca te refuza sau rade de tine? Nimic. Preferi sa ramai cu atitudinea asta? Sa-ti pui mii de semne de intrebare in privinta sa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OOOO dar ce are băiatul acesta aşa special de sar toate pe el? prinde-l şi tv când e singur şi fa ca celelalte. nu mai fi timidă ca îl pierzi. sari pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei baietilor le plac fetele care sunt mai putin timide, si cred ca si vice-versa. Sunt baieti care prefera totusi, fetele linistite.
Depinde de caracterul fiecaruie, dar un lucru e sigur, nu ai cum sa iti dai seama daca s-ar putea infiripa ceva intre voi, decat daca iti invingi timiditatea si intri in vorba cu el, cand sunteti doar voi doi neaparat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi curajoasa si fa-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna cum te numesti/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna cum te numesti/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa este din punct de vederebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt Cami

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu nu sunt timida dar mie frica sa-i spun ca il iubesc ii mai mare decat mine ce sa fac raspundeti-mi repede va rog. Andreea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te duci la el si ii zica ca il placi