Depinde ce înseamnă satisfăcut. Nu te gândi la sex. Dacă o relaţie nu îţi oferă satisfacţie de obicei o închei sau vrei să o închei. Dacă s-a referit la asta e ceva perfect normal şi nu ar fi trebuit să te superi. Dacă s-a referit la o satisfacţie sexuală şi tu nu vrei, îi spui că nu vrei iar dacă acceptă e ok, dacă nu poţi să-l laşi pentru că va ajunge să abuzeze de tine. Care e sensul la care s-a referit? L-ai ascultat? Stai şi ascultă-l şi vezi despre ce e vorba şi dacă nu cumva ai înţeles greşit.
Nu inteleg de ce ar fi jignitor. Mie mi se pare chiar sexi. Ce e rau in a satisface un barbat? E chiar un scop in sine intr-o relatie, nu?
Pai baiatul vrea sa faceti sex daca nu ati facut deja. daca ati facut poate vrea ceva nou : sex oral, anal...
Cel mai bine e sa discuti cu el si sa-l intrebi la ce se refera mai exact...
Intro relatie trebuie sa iti satisfacti barbatu. daca il iubesc faci ce zice el.nu conteaza la ce se refera. un barbat si daca il un golan il poti face al tau numai daca sty cum sa il inebunesty.credema ca eu asa am facut deci faci asa. te duci il saruti peste tot absolut peste tot mai ales unde ii place lui cel mai mult.si il exciti mult si dupa aia te faci ca numai vrei si il lasi asa cateva zile si dupa aia o sa vina el la tine.si ii bine ca faci de cate ori vrea sa faca el dragoste u sa nu il refuzi ca ei sunt disperaty dupa dragoste