| Secretkkk a întrebat:

Cum sa procedez in situatia cind una din prietenele mele se da la baiatul pe care il plac? Ea stiind ca noi avem o atrctie unul pentru celalt. El o ignora. Dar ea insista. Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Discuta cu tipa aia bagacioasa si spune-i direct tot ce ai de spus. Poate va intelege... Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie uiti ca iti este prietena. orice s-ar intampla, o prietena adevarata nu se da la iubitul alteia.NICIODATA.nu conteaza in ce relatii esti cu respectivul, atat timp cat tu i-ai spus ca te atrage acel baiat trebuia sa isi vada de treeaba.gandeste-te bine, nu ai nevoie de asemenea prietene, poate acum o ierti si treci cu vederea dar pe viitor cand vei fi casatorita te poti astepta la orice de la ea.rupe relatia cu ea, este sfatul meu, eu nu mi.as dori o asemenea persoana in jurul meu.

| inna a răspuns:

Pur si simplu nu stiu cum poti sa o mai numesti prietena? straight face

Sincer...Stiu cum este sa treci prin asa ceva. Da asta e cel mai important este ca el nu-i da atentie.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

In primul rand sa nu cumva sa strici o prietenie numai pentru un baiatwinkingVb cu ea. Explica-i ca il placi si ca ai vrea sa nu se mai dea la el. Daca ea este o prietena adevarata v-a intelege si nu o sa mai faca asa.
Succes!kiss

| Ben. a răspuns:

Daca nu esti decisa, o sa ia alta visina de pe tort. numai cand o sa te vada cu el si dandu-ti un french kiss, numai atunci o sa renunte!

| Pho3nix a răspuns:

Stie sa zboare?
Daca nu, arunc-o de pe bloc. (glumesc)

Daca el o ignora e un lucru foarte important.
Ar trebuii sa vorbesti cu ea si spune-i sa va lase in pace.

Intreab-o daca vrea sa invete sa zboare.

Succes.

| domidoc a răspuns:

Asta da prietena.Iti vrea binele. Vrea sa te scape de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrea sa vada daca este bun pentru tine...
Il pune la incercare laughing
Eu asa am facut cu iubitu unei prietene laughing ma dadeam la el sa vad cad de mult o iubeste pe prietena mea big grin [ si nu prea o iubea dupa mine daca mai acepta inca o relatie I don't want to see ]
by zui

| m24 a răspuns:

Vorbiti cu ea amandoi!

| M.J. a răspuns:

Inseamna ca tipa nu iti e prietena

| lote00 a răspuns:

Cum o ignora? Ea vorbeste si el se face ca ploua? Daca chiar nu o place ar trebui sa ii spuna lucrul asta clar si raspicat. Daca "prietena" are respect de sine, isi va vedea de treaba ei.

| popescum a răspuns:

Asigura-te ca El o ignora cu adevarat si apoi fa un croseu de stanga... ei, lui sau amandurora!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff...si la mine e ceva asemanator... i-am facut cunostinta unei "prietene" cu un baiat...stia k il plac. dar intr-o zi s-a bagat in seama cu el pe messenger si am observat ca el nu vorbeste cu ea asa cum vorbeste cu mine... e mult mai nice cu ea, ii trimite pupici, etc...nu mai stiu ce sa fac...eu incerc sa ii dau semne acestei fete ca ma enerveaza ca se tot da la el... dar ea nu vede...sad