Wai Wai. Cum sa ii propui, nu stiu, dar nu cred ca i-ar placea prea tare. adica cum te-ai adresa : Hei is incins, nu vrei sa facem sex? suna penibil, fii serios daca chiar te place cum spui tu atunci o sa iti cada repede ...GARANTAT! Bafta! :*
Nu stiu ce sa spun, cam complicata treaba asta cu propusul.pentru ca asa ceva nu se propune ci vine de la sine. daca tu spui k ea se km arunca la tine nu ramane decat sa astepti pana iti va cadea, daca nu...
Asa e ai dreptate, stiu cami va cadea la mana dar n-am rabdare, si de propus nu i-as propune ca as strica toata prietenia, si m-am purtat foarte frumos cu ea si o sa ma port in continuare, si am respectato si ea cu mine e serioasa. tot ce am de facut e sa astept...
Pi tocmai de asta iti spuneam ca fiind o foarte buna amica nu cred ca s-ar merita sa strici o prietenie cu o asemenea propunere
Cand se mai da la tine ii spui ca vrei sa o faci cu ea, dar mai pe dupa visin
Pai incerca sa o iei si tu in brate si chesti si daca te respinge sfatu meu ar fi sa te opresti ca e clar ca nu vrea. daca se lasa. incerca sa fii prietenu` ei si dupa aia gandestele la sex!
Asa e bine zici. dar din prea mult respect ce il am fata de ea nu m-am dat la ea. asa ca cu timpu am vazut ca ea se da la mine si incepe discuti excitante. dar acu ca vad comportamentu ei ma dau la ea si vad cum reactioneaza. ok mersi de raspuns.
E ok am incercat sa te ajut
linarkfts întreabă: