Pai daca ai fost tu insati si nu a mers, indiferenta daca o sa fii cu siguranta nu va remarca schimbarea ta de atitudine, din moment ce el are prietena.Deci pica si faza cu "indiferenta". Cel mai bine ar fi o abordare sincera si directa! Sa ii spui ca iti pare rau si ca il vrei inapoi.Nu garantez ca va tine, de cele mai multe ori femeile dau gres procedand asa, dar macar daca iti spune verde in fata ca nu te mai vrea, poate vei pune si tu punct relatiei pentru ca din cate vad el a pus punct si si-a continuat bine mersi viata!
Cum se umilesc unii... daca are prietena ce vrei tu? bomba-sexy a lui Tanase din cl a 7-a
Cum zice si Lory tie ti'ar placea sa ti se faca asa? Daca zici recuceresti inseamna ca ai fost cu el si daca nu a mers rel normal ca el si'a gasit pe alta, poate acum e fericit, deci daca are prietena nu te baga ca imagineazati cum e sa fii tu cu un baiat si sa se bage alta peste voi
nu cred ca ti'ar place, daca e de putin timp impreuna cu ea ma refer o saptamana 2-3 ai putea sa ii spui ca inca mai simti ceva pentru el dar daca e mai mult timp cu ea nu te baga poate e indragostit tine la ea si vei ramane dezamagita.
Deci cum zicea cineva: Dacă nu ai fost tu însăţi, atunci nu mai încerca. Dacă nu te place cum eşti, atunci e de recomandat să nu îl laşi în pace căci nu poţi juca teatru tot timpul.
Totuşi, răspunsul meu e altul: Cât de mult ţi-ar plăcea ţie să se bage cineva între tine şi prietenul tău? Lasă-l în pace...
Fii indiferenta cu el un timp. Daca ii arati ca esti disponibila oricind pentru el, nu reprezinti o atractie. Nu trebuie sa-i dai de inteles ca vrei sa-l re/cuceresti, baietii se considera cuceritori prin fire, le faci concurenta? Il vei "recupera" daca va vedea ca ii devii inaccesibila.
Daca are prietena dc te mai straduiesti? tie ti-ar placea daca ea ar incerca sa iti faca tie acest lucru? Cel mai bine este sa iti vezi de viata ta ca mai sunt baieti pe lumea asta.`
Eu zic sa ai putina rabdare si totul o sa fie OK cu toate ca o femeie nu de multe ori are fff multa rabdare trbie mkr s inkrkm pentru ca doar asa ii putem avea lnga noi el dk TE IUBESTE va veni inapoi stai linistita ca tot se va intoarce eu cred ca cel mai indicat e sa il ignori dar nu prea mult dar in acelasi timp sa il fki sa inteleaga ca ink mai tii la el si il mai iubesti infine ai grija cf te pup si BAFTA MULTA:*
Ls întreabă: