Gandeste-te ca a fost frumos,ca ai invatat multe,si ca a fost primul,totusi,o sa mai vina multi. Stai cu prietenii,ei o sa te faca sa uiti de el. Nu te mai gandi la el,ocupa-ti timpul cu altcev,oricum nu are cum sa-ti treaca asa repede, ati fost ceva timp impreuna, si mai ales, ai pus si mult suflet. Asa ca obisnuieste-te cu ideea ca nu veti mai fi impreuna, si asteapta, o sa il uiti dupa un timp.
Si eu am trecut prin acelasi lucru` Dar cu ajutorul prietenilor, si a unei persoane foarte dragi incet incet o sa.l uiti, cat de mult il iubesti, si posibil il vei iubii si dupa, o sa treci peste, arata-i ca iti pasa, si totusi nu ca ai fii disperata Aratai ca ai tinut la el si ca inca tii si poate o sa vada cat de mult inseamna pentru tine si o sa va impacati, eu sper ca o sa fie biine si ca o sa gasesti calea cea buna, pupici si mult succes:*~
Si eu am trecut prin asta, incearca sa te distantezi de el, stiu ca e foarte greu ca tot ce te inconjoara iti aduce aminte de el si ca ii auzi numele peste tot, incerca sa te obisnuiesti cu ideea ca s-a terminat si petrece mai mult timp cu prietenii tai(daca sunt numai cupluri te sfatuiesc sa ramai acasa iti va face rau sa vezi cupluri peste tot) sau daca aveti prieteni comuni mai bine iesi cu persoane noi pana cand uiti de el mult succes