| Ania_9248 a întrebat:

Cum sa sa recuceresc un baiat? A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a fost sa fie(eu am fost cea care am dat peste el si i-am zis ca il plac pe mess). Acum insa nu am mai vorbim de 3 luni (nu mai vorbim nici pe mess dar nici cand ne intalnim.amandoi privind in alta parte)Oare crede ca nu il mai plac? Ce sa fac pentru ca am inceput sa tin la el ff mult si parca locuieste in mintea mea gandul meu fiind numai la el si noapte si zi.Ms anticipat de sfaturi :*

Răspuns Câştigător
| Liviu3478 a răspuns:

Poate el e mai timid si crede ca nu il mai placi sau evita sa te priveasca pentru a nu-i fi rusine pentru ca tu i-ai spus ca-l placi si el nimic ...Cred ca ar trebui sa incerci iar dar de data asta nu pe mess cand va intalniti pe unde-va sau ii sugerezi sa pe mess sa iesiti la o plimbare. Si daca nici de data asta nu va merge cred ca nu va mai avea rost sa incerci. Poate el nu prea a avut prietene si neavand experienta e foarte timid.

2 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Stiu cum e cu cat t ignora mai tare cu ata sentimentele cresc e ca o umbra c t urmareste peste tot, mereu cu tine peste tot pana si noaptea in vise...asta simt eu. dn moment c nu il mai cauti cred ca se gand ca nu il mai placi sau ca mai simti ceva dar nu mai ai curaji sa zici nim! e complicata iubirea

| true~pinky a răspuns:

Mai bine i-ai zice in fate tot ce ai in suflet sa fii tuh aia mai desteapta ca el si ca ii zici da ce ai ma X eu ti-am zis in fata ce aveam de zis si thu.