Daca e prima data n-ai ce face ca te emotionezi si uiti de toate tehnicile(si pana la urma iarasi totul vine de la sine)
Nimeni nu se naste invatat...eu prima oara am incercat cu o prietena si mi-a fost mai usor asa
Depinde poate sa decurga de la sine dar daca vrei sa fie mai perfect ai nevoie de niste explicatii cu asa am facut si eu prima data si nu am dato chiar in bara da nici bine nu a fost deci sa incep:
Mai intai incepe cu un simplu pupic pe gura dupa aia incet incet i bagi limba un gura, dupa aia mai mlt mai mult te mai joki putin cu varful limbii partenerului/partenerei dupa acea iar i bagi limba in gura mai adanc putin si tot asa repeti ce am zis mai sus e super. Sper cu ti-am fost de folos.:* funda?
1. Fa o pauza inainte sa-l saruti. O pauza bine calculata va creste pasiunea intre voi doi, pe masura ce anticipati ce urmeaza si veti reusi sa savurati momentul mai mult timp.
2. Apleaca-ti capul spre dreapta, ca sa nu risti sa va loviti cap in cap sau sa dati nastere la vreun moment jenant.
3. Inchide ochii. Majoritatea persoanelor arata caraghios cand se saruta cu ochii deschisi. In plus, daca te prinde ca-l privesti in timp ce va sarutati, s-ar putea gandi ca ii evaluezi "performanta" si se va intimida.
4. Cand vine vorba de saruturi, nimic nu e mai sexy decat o femeie increzatoare in fortele proprii, fara a fi agresiva, care preia conducerea.
5. "Contactul buza la buza este pozitia misionarului a saruturilor", a explicat unul dintre barbatii intervievati. Pentru un pic de picanterie, si mainile tale ar trebui sa intre in "actiune". Asta arata ca te simti bine.
sper ca te.am ajutat...
Exista o scoala speciala unde se invata sa sti.mergi acolo
doamne ce intrebare...peste zece ani nu ai
Boboo_7319 întreabă: