anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa scap de manera asta de a fi geloasa?

Răspuns Câştigător
| Ecstasssy a răspuns:

încearcă să nu mai crezi tot ce auzi şi să ai mai multă încredere în el...şi oricum e mai bine sa il laşi mai liber fără să il sâcâi non-stop aşa va vedea că il iubeşti şi ai încredere în el orice ar fi

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Gelozia asta are ca cauza trecutul, dezamagiri care a avut cauza neincredere in persoana iubita, cu cat increderea creste cu atat paranoia scade, gelozia are si forme paranoice de nivel jos da are, si nu e nimic rau in a nu fi complet convins de cineva, pana la urma cu toti suntem oamenii, e foarte bine sa avem incredere doar in noi si sa apreciem pe cei care ne aprecieaza

| corbulalbrosu a răspuns:

Gelozia e cea mai stupidă, cea mai neroadă, cea mai crudă, cea mai imbecilă dintre pasiunile omeneşti.Gelozia e o boală iremediabilă, un cancer al sufletului împotriva căruia nu există leac, nu există medic, nu există ameliorare, nici măcar acalmii datorite istovirii. Ea înghite cu lăcomie toate zvonurile, şi nu lipsesc furnizorii pentru acestea.Sunt doua definitii date de personalitati celebre.Restul definitiilor le pori afla citind acest material:http://enciclopedie.citatepedia.ro/index.php?c=gelozie

| NH4OH a răspuns:

Bună.
Nu ai cum să scapi de așa ceva.
Când ești geloasă îseamnă că-ți pasă, că iubești, că ți-e frică s pierzi o persoană, deci nu ai cum să scapi de iubire și -păsare-.
Noi fetele punem mai mult la suflet și unoeri ne pasă mai mult de cât ar trebui și greșim.
Eu zic că e bine să fii geloasă, spre exemplu să-i pui multe întrebări partenerului. O să găsești un băiat ( dacă nu ai găsit până acum ) căruia îi va plăcea mult că ești geloasă. Știe că-ți pasă și-l iubești și chiar dacă îi pui 100 de întrebări.
Baftă. Fundă?

| MarcelineBMTH a răspuns:

Esti geloasa, atunci cand iubesti. Daca nu ar exista gelozie, nu ar exista nici iubire.

| ForWhat a răspuns:

Depinde pe cine esti geloasa si de ce. Spre exemplu si eu sunt geloasa pe o fosta prietena a iubitului meu pentru simplu fapt ca stiu cat a insemnat pentru el. Am o relatie de mult timp cu el si nu am avut probleme cu ea. Insa nu-mi pot stapani gelozia. Sunt chiar prietena cu acea fata dar pur si simplu e ceva instinctiv. In rest nu sunt geloasa pe alte fete pentru ca el imi ofera siguranta si pentru ca il cunosc suficient de bine incat sa stiu ca nu este interesat de nimeni altcineva. Ca sa scapi de gelozie este nevoie in primul rand de incredere apoi de siguranta pers cu care esti si mai apoi sa ai incredere in tine pentru ca esti suficient de buna pentru el happy