Da de ce vrei sa scapi, daca nu o faci in exces e chiar benefica pentru organism
Nu beneficiaza deloc chiar daca nu fac in sxces deoarece sunt slab din aceasta cauza
De unde ai tras tu concluzia ca de aia esti slab?
Nu cred că poți. E ceva ce-ți cere corpul. Hormonii! Găsește-ți o fată să faci dragoste, și așa vei scăpa.
Habar n-am! Io de peste patruzeci de ani încerc, degeaba! PS și eu sunt slab, dar așa mi-e felul.
Mai bine spune cum pot sa scap de excitatie, pentru ca o data excitat nu mai poti scapa de satisfacere(masturbare).
Evita situatiile care te activeaza adica care te excita.
Daca nu sti ce inseamna excitatie sexuala, iti zic eu.
Cresc hormonii si odata crescuti ei iti cer comportament.
Copii excitati, doamne mare ti-e gradina . Du-te la psiholog si te ajuta el, iar daca esti copil din asta de 13-15 anii, cautati alta ocupatie, mergi la fotbal, mergi cu prietenii la o plimbare gaseste ceva interesant de facut, lasa calculatorul!
Cu multa vointa. Mergi si la un preot eventual si zii. Am auzit ca din punct de vedere Bisericesc este un pacat strigator la cer. Mergi si spovedestete eventual, spune-i ce ai facut (probabil ti jena) si el te va indruma mai departe. Dar va fi nevoie sa ai si tu vointa sa scapi de acest viciu. Bafta.
Nu stiu daca se poate )
deci ar trebui sa te lasi dintr-odata... la fel ca la tigari deci eu nu am incercat propriu-zis dar am avut pauze mari de 2-3 luni si era groaznic aveam erectii foarte des... noaptea aveam vise erotice ) era o presiune sexuala foarte accentuata :O
de obicei o fac o data pe saptamana dar nu cred ca as putea renunta de tot... ) e viciul meu cel mai mare