| Alleee18 a întrebat:

Cum sa scap de senzatia pe care o am? am prieten dar ieri cel mai bun prieten al meu a venit la mine.nu amfacut nimic dar cand am ajuns acasa mi a lasat un offline si a zis ca trebuia sa i au un pup live.si ca e pacat ca nu am facut o.clar m-a amagit desi nu a vrut asta.acum am vb cu el si faza e ca el iubste alta fata si fata nu l place pe el.am incerca sa i zic sa nu se mai tina dupa ea ca se minte singur si a zis ca stie dar nu poate. el mi a propus candva sa fim impreuna insa pana la urma nu stiu ce am facut amandoi si am renuntat la ideea asta. el chiar o iubeste pe aia si fata pe el nu si sufera si ca prietena ma doare.cum sa i arat adevarul.sa i arat ca nu mai are sanse cu ea? si eu cred ca l plac. ce sa ma fac.va rog e urgent.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da, numai problemute acileathinking
Inainte sa iti faci prieten, si sa il faci sa sufere pe "sarmanul" baiat inutil trebuia sa clarifici treaba cu actualul cel mai bun prieten.Cine alearga dupa doi iepuri se impiedica in sarma de la penitenciar.Asa ca e relativ simplu:nu il mai tine ocupat pe sarmanul prieten si rezolva treaba cu nefericitul asta in amor

| Floreenofficial a răspuns:

Pai daca voi ati renuntat sa fiti impreuna macar ajuta-l sa se cupleze cu aia.sau ca sa nu iti fie ciuda ia-l tu si gata. devil
succes! :*

| Азбука a răspuns:

Intortocheate-s caile Domnului, iar modul tau de exprimare, e si mai intortocheat! Greu tare!

| escroaca a răspuns:

rolling on the floor

Tu`stii ce ai scris acolo oh go on

| Sin a răspuns:

Lui ii place de alta si tu ai prieten... ce iti mai trebuie?

| Anonim_6126 a răspuns:

Cam si eu sunt intr-o situatie cu a ta sigh
Incearca sa vorbesti cu fata respectiva si sai de zici ca pr tau cel mai bun o place. Fai pile la eawinking.
Poate cine stie iasa ceva intre ei asa.thinking
Daca il placi si tu pe pr tau cel mai bun... incearca sa-i faci acest bine. Si incrc sa nu-i areti ca-l placi... pentru ca acest lucru va poate indeparta unu de celalat si ar fi pacat sa distrugeti o prietenie :-s.
Succes! :*

| YESname a răspuns:

Stai ca nu inteleg? tu i-ai dat papuci sau el ti-a dat papuci?

spune-i ca il iubesti mul de tot si apoi intreaba-l daca vrea sa fie iubitu tau

noroc

| nosferatu a răspuns:

Ar fii bine daca ai incerca sa iti dai foc.