| Diiiiaaaa a întrebat:

Cum sa scap de un coleg care ma place. nu vreau sa ii ranesc sentimentele l-am placut si eu odata dar acum mi se pare scarbos.nu am mai mult de 13 ani. nu va bateti joc! problema serioasa! FUNDA

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ii spui ca tu nu vrei sa fii cu el mai ales ca esti mica si nu te simti pregatita pentru o relatie, si sa isi vada de viata lui (puteti ramane ca amici). Sau nu depinde de tine.

6 răspunsuri:
| Gabriel04 a răspuns:

Urata exprimarea..."l-am placut si eu odata dar acum mi se pare scarbos" spune-i ca il placi dar ca pe un fratewinking merge mereu.se va simti prost si nu te va mai cicaliwinking

| TheSearcher a răspuns:

Incearca sa il faci sa placa alta persoana. ca el sa uite de tine. si sa se gandeasca la alta persoana. e cel mai nedureros mod. el singur va lua decizia de a te lasa pe tine si de a merge si a'si incerca norocul la alta persoana.

| flory6 a răspuns:

Nu stiu dar si eu am un coleg care ii chiar scarbos mai bine mutate la alta scoala sau arata-i si tu cum esti injural sau ceva nu trebuie sati pese de sentinentele lui tu fa asa cum iti spune inima

| helpu a răspuns:

Pai spune`i tu sa te lase in pace happy

| Blufadoodle a răspuns:

Ghita?

| Diiiiaaaa explică:

Ilinca tu stiai ca nu e frumos sa dai nume din clasa ? Oricum sa stiii ca nu e Ghita .Asa iti voi face si eu tie .Deci mersi la fel.