Am urat din totdeauna baietii care sau uitat doar la "ambalaj" SI ATAT, cunosc baieti de genul : se uita la fata "Da, se imbraca bine, arata bine...E buna!" si gata ei zic ca s-au indragostit. Normal, conteaza si cum arata, dar nu in totalitate, conteaza atat sufletul cat si mintea. Daca tu iti doresti sa atragi un baiat prin aspect, atunci eu te sfatuiesc sa fii tu insuti, pentru ca cel care te merita, te va placea asa cum esti.Imbraca-te cum crezi tu de cuvinta ca iti sta bine, conteaza f mult sa ai incredere in tine si sa iti spui "Arat bine". Sper ca te-am ajutat, pup:*
Sunt o gramada de baieti care se indragostesc de "imagine" nu de ce ar trebui, si pur si simplu vor sa se afiseze doar cu fata respectiva, pentru ca arata bine, iti place stilul ei, SI ATAT! si in cazul asta, baietii aceia nu merita respect nici cat negru sub unghie
Depinde ce baiat.Daca este gen mai col poarta ceva mai sexy. Daca este mai rock poarta ceva mai rock. Daca este mai mult cu invatatul imvracate cam ca el
In primul rand, se scrie "imbracaminte". In al doilea rand, ar fi destul de superficial si nu inteleg de ce vrei sa il intereseze imbracamintea mai mult decat tu.