| Denii13 a întrebat:

Cum sa spui ca esti fericit pentru ca iubesti o persoana? Fericirea nu ar trebui sa depinda de asta.Si eu sunt intr-o relatie si imi iubesc prietenul dar el imi spune tot timpul ca i-am schimbat viata desi viata mea e la fel. Oricum sunt mii si mii de cazuri, iar iubirea nu e reciproca in toate.Eu doar sper ca ceea ce simt e "the real deal"...

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat, chiar daca nu este reciproc, simti o stare de fericire, de beatitudine care iti depaseste toate tristetile. Simti dimineata, cand te trezesti ca iti canta sufletul, simti seara, inainte de a adormi ca nu-ti poti retine un zambet fericit si adormi cu el pe figura. Iti sclipesc ochii numai cand te gandesti la persoana iubita si simti ca ramai o clipa fara aer cand te intalnesti cu el, chiar daca asta se intampla in fiecare dimineata la trezire. Simti ca iti tremura sufletul de cate ori spui "te iubesc" si niciodata senzatia nu se toceste.
Nu e poezie ce spun eu, ci realitate, o traiesc de 7 ani (si am mai trait-o o data, cu alt barbat, desi nu era reciproca)

| briosicabriosel a răspuns:

Buna Denii, poate tu crezi ca e baiatul pe care il iubesti dar inima si sufletul tau nu cred asta, cand iubesti o persoana cu adevarat, simti ca, cand il vezi iti bate inima tare tare tare parca vrea sa fuga, ai fluturasi in stomac, daca vezi ca saluta alta fata, mori de gelozie, gandul iti este numai la el, asta e dragostea adevarata si nu numai, poate ca tu inca nu ai ajuns sa il iubesti, poate ca tu esti in dezvoltare. DIN DRAGOSTE SE NASTE FERICIREA!