In primul rand ca sa te faci placuta de baieti ar trebui sa ai in primul rand amici baieti mai multi. trebuie sa fii in mijlocul lor ca mai apoi cativa dintre ei sa te placa. Nu te poti astepta ca oricare baiat pe care il intalnesti sa cada la picioarele tale din prima si sa fie innebunit dupa tine. Dupa parerea mea daca dintr-un grup de amici de vreo 10 baieti sa zicem, 3-4 dintre ei te plac e super ok. Pentru ca daca gandim logic fiecare baiat are gusturile lui. Nu poti fi perfecta pentru oricine, pentru ca a place pe cineva e o chestie de gust. Deci ti-am zis ca ar trebui sa cunosti mai multi amici baieti. Si sa iti mai dau un sfat. Nu te uita neaparat dupa cum arata. Intotdeauna un baiat urat are prieteni frumosi. Asta e valabil si in cazul femeilor. Asa ca incepe sa cunosti cat mai multi baieti si daca esti naturala, si te simti bine in pielea ta vei avea si admiratori, sunt sigur. E o chestie de timp, nu dispera. Cu cat un baiat te vede mai disperata cu atat nu se simte atras de tine. Succes!
Toti? chiar toti? hai ca esti simpatica! nu trebuie sa faci nimic iesit din comun.trebuie doar sa te imbraci mai sumar si ii vei avea pe TOTI ca tot ii vrei pe toti la degetul mic. Funda?
Intrebarea ei a fost "Cum sa te faci placuta de baieti?"....nu am idee unde vezi tu cuvantul "toti"...
Chiar va este lene sa va uitati 2-3 pagini inapoi? cred ca sunt 200 de intrebari de genu/