| elenasofia a întrebat:

Cum sa te obisnuiesti cu ideea ca in viata nu exista un singur baiat pe care-l iubesti la infinit si ca exista mai multi care te-ar pretui oricum

stiti mie imi place de un baiat si lui ii placea de mine mai demult dar acum cred ca sentimentele i s-au schimbat dar mie nu
in fiecare zi ii vizitez profilul si vad ca ii da multe like-uri si comm-ri la o fata
se poate sa fie impreuna? sad

si revenind la prima intrebare nu stiu cum sa incerc sa-l uit

5 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

De ce sa incerci sa-l uiti? Nici pe o persoana care ti-a facut mult rau nu cred ca o poti uita asa usor.iar pe un baiat de care ti-a placut si sentimentele au fost reciproce de ce sa-l uiti. Poate si la 40 de ani o sa-ti aduci aminte de el si chiar adac nu a fost sa fie ..asa e viata asta de multe ori nenorocita ca sa nu putea fi cu cei pentru care avem sentimente si de cele mai multe ori dam peste dobitoci care sa ne faca sa suferimstraight faceAr trebui sa et resemnezi pentru un moment si sa te gandesti la el cu drag,pentru ca nu stii ce-ti rezerva viitorul, nu stii cand o sa va dati nas in nas si atunci poate o sa se intample ce ai visat poate multa vreme.Dar daca il uiti si preferi sa te chinuiesti incercand asta, nici viata nu o sa iti dea ceva mai bun.
Iar la prima intrebare : Asa se intampla atunci cand iubesti pe cineva foarte tare ca nu mai vezi alta pesoana in afara lui si nu iti poti da seama ca cineva te-ar pretui oricum pana nu gasesti acea persoana si nu te convingi de ea.
"Fara rau e si mai rau", cand cauti ceva mai bun atunci s-ar putea sa gasesti ceva si mai rau, dar cum sunt toate la inceput bune si frumoase s-ar putea sa nu observi asta.

Răspuns utilizator avertizat
| elenasofia explică:

Dar ce credeti ca este cu fata la care ii da like-uri si comm-ri sau nu|?

| Đεмоη a răspuns:

Cand iubesti pe cineva nu poti uita...stand si gandindu-te la el/ea... daca stii ca nu se poate sa fiti impreuna..atunci incearca sa iti gasesti pe cineva, este mult mai usor sa uiti o persoana atunci cand esti cu alta, nu este usor dar nici imposibil.Si eu ma gandesc zilnic la fosta..si nu imi fac decat rau..stiu ca nu se mai poate..stiu ca este cu altcineva..Si eu la fel intru pe facebook sa vad ce vorbeste cu el si multe chestii care nu sunt necesare..si care imi fac decat rau..Trebuie sa inveti sa fi tare si sa iti pese numai de tine, sa fi tu bine sa fi tu fericita.stiu ca este greu dar trebuie sa incerci. happy

| Anuttzzik a răspuns:

Pai incearca sa ii spui ceea simti pentru el daca il vrei langa tine, daca vrei sa il uiti atunci nu te mai uita pe profilul de facebook, nu te mai gandii la el, incearca sa-ti ocupi timpu mai mereu cu cate ceva sau eventual sa-ti gasesti pe altcineva...