Daca doresti sa ai cit de cit sansele el sa se intoarca, arata-i ca totul e bine si ca daca asta e alegerea lui, asa sa fie.Nu ti se termina viata ci din contra e un nou inceput!
Parerea mea si practica de viata mi-a demonstrat ca asa e.De cite ori ii aratam iubitului ca mi-e greu sa trec prin despartirea cu el, isi ridica orgoliul si din contra, era mai rece si strain cu mine; sigur ca sa ma faca sa sufar mai mult.Intimplindu-se de citeva ori asa, mi--am invatam lectia si deacum cind un barbat incerca oarecum sa se supere sau desparta de mine, ii aratam indiferenta.Ca nu ma atinge deloc acest lucru si ca sunt o gramada de barbati care nu-si dau rindul sa-i ia locul.Acest lucru ii atingea orgoliul si deoarece nu ii venea sa creada"cum asa? eu o las si ea nimic? in loc sa plinga si sa faca isterica, isi cauta de viata ei si e atit de fericita? Si aceste ginduri il vor face sa vrea sa fie din nou cu tine!"
Asa ca eu in locul tau, in loc sa pui statusur sniorkaite pe site; cit mai mai multe rochite, parul cit mai aranjat, un look de invidiat si desigur zimbetul pe buze!
La urma urmei, viata nu se termina aici!
Depinde de motiv! Daca s-a saturat de tine nu il mai poti aduce inapoi... Nu te considera potrivita pentru el si crede ca nu mai are rost sa lupte! Daca sunt alte motive, exista sanse sa-l aduci inapoi doar fiind dulce, tandra, asa cum ii placea lui odata...
Pai dupa cum sti, trebuie sa joci rolul de indiferenta. Dar asta nu ajuta intotdeauna, asa ca:
Cel mai bine e sa te joci cu el.Sa-i trimiti mesaje gen "ce mai faci?" intr-o zi, si dupa aceea o sa te caute el si cand o sa te caute te prefaci ca nu s-a intamplat nimic...nici nu-l bagi in seama.Si tot asa ca sa-l inebunesti!
Papusika1Mika întreabă: