| Alexandru250201 a întrebat:

Cum sa-ti afirmi barbatia cu incredere in fata unei femei cand vrei s-o cuceresti?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

In Africa, ți-ai arăta probabil mușchii dar aici, arată-ți cu incredere mașina, vila, cardul bancar

| Sazzuuu a răspuns (pentru sierra1):

Te dai la "mongolezi", a?rolling on the floorrolling on the floor De vezi, noaptea, vreun dăla, negrotei, la tine-n pătuț, faci pe Tinelove strucklove struck, hmmmzzz, de frică... sau de plăcerewinking

| Cosmin3412 a răspuns:

La femei nu trebuie sa afirmi nimic. Dacă te place o sa iti dai seama. La pustoaice trebuie sa faci cat mai multă gălăgie, sa iesi in evidență, sa te dai macho, etc.

| Alexandru250201 explică (pentru Cosmin3412):

Mi e greu sa cred ca nu trebuie sa te afirmi cu nimic

| Cosmin3412 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Ai cerut o parere, eu ți-am spus parerea mea, făi cum vrei.

| DoctorInFemei a răspuns:

Mergi la sala

| PardosealaTVR1 a răspuns:

Fii atent, deci te duci la ea, in papuci si pantaloni de pescuit, cu maieu frumos, si parfumat cu apa de veceu (optional). Dupa te duci la ea, o iei de cur si zici : "esti o femeie? ca vreau sa ti-o trag"
Mult noroc bos

| Lazar_Ovidiu_ a răspuns:

Du te acasa la ea si dezbraca te cand nu e langa tine. ea o sa rada si o sa zica ca vreau sau doar o sa plece.

| SetExpertul a răspuns:

Te duci, te asezi la masa, dai un pumn cat de tare se poate in masa si incepi sa urli la ea fara motiv solicitand o ciorba de perisoara imediat

| Sazzuuu a răspuns:

Nu trebuie afirmat NIMIC! Asta se observă, hmzzz, de la sinehappy

Întrebări similare