Eu cred ca te place. Are ea ceva motive pentru care nu vrea sa se apropie mai mult de tine. Poate crede ca o sa va stricati prietenia sau poate ca inca nu e sigura pe ce simte, poate e mai timida si i se pare putin ciudata situatia pentru ca sunteti prieteni. Pot fi multe motive, asa ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si s-o intrebi, doar e prietena ta cea mai buna, nu? Bafta!
Te place, e normal sa fie geloasa! Ar fi perfect pentru ea sa continuati sa fiti cei mai buni prieteni si in acelasi timp tu sa nu iesi cu nimeni. Eu zic sa iesi cu altcineva, ai vorbit deja cu ea si e aiurea sa mai insisti. Daca o sa continue cu gelozia, unul dintre voi tot o sa rabfuneasca si o sa aduca in vorba subiectul asta.
Am vorbit cu ea, stie ce simt. imi spune ca suntem cei mai buni prieteni si nu risca sa fim impreuna si apoi sa ne certam. Dar tot nu inteleg de ce e geloasa?
Probabil ii e teama ca o sa se strice relatia de prietenie dintr voi. Lasa sa vina totul de la sine. apoi daca faci ceva gresit, poti regreta.
Mutubal întreabă: