| ElenaMaria a întrebat:

Cum sa trec peste? sad Mi-a intrat in obisnuinta sa vorbesc mereu cu el la telefon. Vorbesc cu un baiat din alt oras de 6 luni. Dar de 1 suntem impreuna.Era vorba ca week asta sa vina la mine dar a racit si ii este foarte rau.Eu m-am suparat chiar daca nu doream asta si cand ma gandesc ca nu vine ma enervez. Avem amandoi nelimitate si vorbim mereu.Astazi ne-am despartit si nu am vorbit.Era vorba peste 2 saptamani sa ma duc eu la el dar pentru ca el nu vine i-am spus ca nici eu nu am de gand sa ma duc. M-am atasat mult de el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca vei continua sa fii atat de egoista, toti barbatii vor fugi de tine. Este BOLNAV, pentru Dumnezeu, cum poti sa fii atat de rea si de neagra la suflet? In loc sa vezi cum l-ai putea ajuta, cum sa-i dai o stare mai buna, comfort psihic, tu te superi? Gandeste-te ca ai fi tu foarte bolnava si el ti-ar cere ceva ce nu te simti in stare sa faci, fara sa-i pese ca asta te-ar face si mai bolnava. Asta nu e dragoste, este egoism nemasurat si lipsa totala de omenie.
Nu te mai duce la el, nu-l mai chema la tine, nu-l mai suna, lasa-l in pace. va gasi o femeie care sa tina la el macar cat de cat, nu sa-l trateze mai rau decat tratezi un animal.

1 răspuns:
| CriStiNa_2000 a răspuns:

Pfffff...oh go on si eu sunt cam in aceeasi situatieoh go on... din pacate. nu o sa mai mearga f mult. stiu ca doareoh go on. dar asa esteoh go on nu o sa tine la nesfarsit o poveste la telefon sau pe mess oh go on