| love_2286 a întrebat:

Cum sa trec peste o despartire dupa o relatie de 2 ani jumsad? am incercat si iesiri cu prietenii, sport dar tot imi sta gandul la elsad ce sa mai >fac? imi este fff greu sufar enorm dar nu vreau sa le arat celorlalti sa ii intristez cu supararile mele

6 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ai încercat să te apropii de altcineva?
Să ştii că asta te va ajuta mereu. Bineînţeles, trebuie să ai sentimente sincere pentru acel cineva şi nu să îl foloseşti pentru propriul tău interes.
Îmi dau seama că este greu să uiţi o persoană cu care ai stat o perioadă atât de îndelungată, însă sunt convinsă că vei reuşi cu timpul. Doar ai răbdare şi continuă-ţi activităţile zilnice, fără a te mai gândi la el.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai daca nu v-ati despartit printr-o cearte k a acum cand va vedeti pe strada sa va omorati ai putea sta de vb cu el sa-i spui ca inca-l placi si chiar daca nu veti mai fi impreuna sa ramaneti prieteni si mai petreceti din cand in cand impreuna sa te ajute sa iesi din starea asta. iti spun sincer el te poate ajuta cel mai mult daca intr-adevar tine la tine, daca nu timpul va rezolva totul

| greenish a răspuns:

Barbatii laughing Mereu trebuie sa suferim noi din cauza lor? Eu una te inteleg perfect in momentul de fata. Asa se intampla mereu dupa ce punem suflet intr-o relatie, ajungem sa suferim happy Parerea mea este sa iti pui ordine in ganduri, sa te gandesti ca nu se merita sa suferi din cauza lui. Odata si odata ai sa iti gasesti persoana potrivita pentru tine. Persoana care te va iubi neconditionat happy Aaa.si...roata mereu se intoarcewinking Ai grija de tine si nu mai sta in suferintawinking Zambeste si mergi mai departe :*

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Pentru o fata e greu sa uite voi sunteti ceva mai sensibile dar.eu iti spun ce am facut eu:pur si simplu cand imi aduc aminte de cineva drag ma incui in propria minte si imi spun ca nimeni nu ma poate rani nu simt nimic pentru nimeni am o inima de gheata si chiar daca stau asa cateva zile macar nu mai sunt trist si nu mai tanjesc dupa acea iubire trecuta.am invatat ca mai bine nu ai sentimente cand e vorba de asa ceva decat sa fii ranit din nou

| JaneEyer a răspuns:

Pai incearca sa te apropii de alt baiat.Stiu ca in general fetele pun cel mai mult la suflet si totulstraight faceSau daca nu vrei sa te apropii de alt baiat incearca sa te impaci cu cel cu care ai fost impreuna pana acum.Trebuie sa mai si vorbesti cu prietenii asa ca nu te ferii sa ii spui macar celei mai bune prietene...ea sigur o sa te ajute indiferent de ce este...pentru ca singura nu o sa treci pestesadSper ca te.am ajutat:*

| izabelaAna a răspuns:

sad stiu cum e ca am trecut prin asta straight face ...am suferit vreo 5 luni si la urma m-am impacat tot cu el.acum nu stiu si situatia ta dc v-ati despartit,poate exista cale de impacare poate si el sufera, si lui ii pare rau dar nu vrea sa vezi tu asta pentru ca asa sunt baietii cred ca ii luam de 'fraieri` daca iti arata cat de mult te iubeste.

daca nu exista nici-o sansa sa va impacati nu te mai gandi la el, iti faci rau singura straight face ai grija de tine :*