| alexandra18 a întrebat:

Cum sa trec peste o mare iubire? am fost impreuna 2 ani si la inceput lucrurile pareau rupte din povesti dar cu timpul el s-a schimbat. imi tot cerea o pauza iar eu nu am vrut sa o accept si am continuat relatia dar din pacate asta era o greseala si ne certam din ce in ce mai des pana cand mi-a spus ca numai vrea sa fim impreuna si mi-a spus ca poate peste ceva timp o sa mai incercam odata. m-am interesat la prieteni lui si nu are pe altcineva si nici alte activitati nu face. viata lui este:faculate, casa, jocuri pe calculator, treaba acasa si somn. ce sa inteleg? sau ce ar trebui sa fac? va rog astept un rasp. multumesc!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Oricat de greu ti-ar fi, trebuie sa-i respecti dorinta.Va avea timp si el sa isi analizeze sentimentele,sa vada daca ii lipsesti sau nu, sa vada daca poate trai fara tine sau nu. Posibil, din moment ce iti tot cerea pauza ceva sa nu fi mers bine.Stai si tu si gandeste-te ce anume era acest ceva si incearca sa-l schimbi,sa-l indrepti. Oricum, cat timp faceti pauza nu sta suparata, nu e cazul sa jelesti.Incearca sa faci lucruri noi sau care iti plac, cauta-ti prietenii pe care i-ai neglijat, revin-o la viata.Si daca e sa fiti iarasi impreuna,veti fi. Daca nu, continua-ti viata, cat mai bine poti.Usor nu este dar nici imposibil.Succes!

| Zenithf a răspuns:

Pai, probabil ca el nu este pregatit pentru o relatie de genul asta, tot ce vrea este ceva lipsit de responsabilitati, si in primul rand sa nu-i 'fure' prea mult din timpul petrecut pe calculator.
gaseste-ti pe cineva care sa fie la fel de implicat in relatie precum esti tu.

| Dav7id a răspuns:

Incearca sa ramai ferma, esti fata, baieti sunt atatia.Nu stiu de ce dar eu sunt sigur ca daca v-ati impaca a doua oara lucrurile nu o sa stea ca prima data, va stiti bine unul pe celalalt si nu mai e la fel.Chiar daca nu are pe altcineva asta nu inseamna ca poate el nu mai vrea ca "noi" sa fie din tine si el. Timpul din pacate nu e prietenul nimanui, cu timpul ne cunoastem unul pe celalalt si daca nici unul nu face ceva sa schimbe starea de monotonie, va plictisiti.Ve-ti avea mai mult de suferit daca va impacati, dar nu e exclus sa fi-ti si fericiti, mai greu cu zilele astea.E mare daca e la facultate si jocuri pe calculator.Ca fata ai mai multe oportunitati decat un baiat.Cauta sa fii fericita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa treci.Trebuie sa fii fericita ca simti.E un sentiment nobil chiar daca nu e impartasit.Nu agasa persoana respectiva cu prezenta ci arata-i intelegere.Macar ti-ai cunoscut dragostea fizic pe cind unii nu o cunosc decit virtual.