| spad3r a întrebat:

Cum sa uit o fata pe care am placut-o dar a ales pe altcineva? mai ales ca ne vedem zilnic?

8 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, simplu nu o uiti decat daca iti place de alta sau vei avea alta prietena care iti place altfel nu prea se poate-.-

| AliceHappyGirl a răspuns:

Primul pas este sa incepi sa o eviti. Al doilea pas, gandeste-te la toate defectele ei (este imposibil sa nu aiba). Al treilea pas este sa iti indrepti atentia catre alte fete mult mai frumoase si mai inteligente decat aceea. Al patrulea pas este sa incerci sa iti ocupi timpul cu cat mai multe activitati care iti plac si care nu iti vor lasa timp sa te gandesti la ea. Sunt convinsa ca usor, usor o vei uita, chiar daca vor dura cateva saptamani sau chiar luni. Bafta!

| simona_3709 a răspuns:

Hmm da. cam greu.
Pai asta tine numai de tine. Daca o vezi zilnic e cam greu sa o uiti dar gandeste-te daca a ales pe altcineva inseamna ca nu simtea nimic pentru tine asa ca de ce sa iti bati capul cu ea?
Nu exista un "leac" pentru uitare dar cu timpul se produce inevitabilul.Te rog insa sa nu incepi sa crezi sfaturi de gen :" Fii cu altcineva. " pentru ca acestea sunt aiureli daca ti la cineva nu poti fi cu altcineva,nu obti decat inca o inima franta.
Incearca sa iei o pauza de la sentimente atat de puternice, incearca sa comunici mai mult cu oamenii care te inteleg si descarcate de cate ori ai nevoie la persoanele apropiate.
Tine minte nu merita sa iubesti o fata care nu stie sa te pretuiasca pentru ceea ce esti (Daca n-ai ce sa-mi oferi, nu-mi cere nimic!)
Sper ca te-am putut ajuta si sper in continuare sa nu te lasi descurajat atat de usor; sunt sigura ca va veni in viata ta o alta fata care sa-ti vindece ranile si sa-ti arate drumul spre adevarata fericire big hug
Numa` bine :*

| Candice a răspuns:

Merita sa te mai gandesti la ea dupa ce ca nu da 2 bani pe tine si a ales si pe altu? laughing Cauta alta fata, sunt o multime si te asigur ca sunt mai dragute ca ea big grin

| Bloodlines a răspuns:

Pai cum s-o uiti din moment ce o vezi zilnic? Incearca sa te ingragostesti de alta. Daca nu te-a vrut, e pierderea ei. Dar nu trebuie sa te opresti la ea. Mai iesi si tu cu prietenii, cu fetele. Disteaza-te putin. Nu va fi deloc usor s-o uiti, crede-ma. Dar cu timpul va trece dragostea pentru ea.
Gandeste-te ca fete sunt destule. Nu te mai tot gandi la ea. Sterge tot ce-ti aminteste de ea : mesaje, poze etc. Spune-ti mereu cand te gandesti la ea, ca nu te merita. Si nu uita ca cea care te face sa suferi, nu-ti merita suferinta, iar cea care merita, nu te va face sa suferi. Sunt sigura ca vei trece peste asta! happy
Multa bafta!

| MrThalium a răspuns:

Stii asra mi s.a intamplat si mie numai ca nu o sa poti sa o uiti tot ce poti sa faci este sa te apropii de ea ca sa fiti prieteni buni si sa nu mai suferi...ea va ajunge sa te placa si poate intr.o zi o sa fitistarimpreuna... sper sa mi se intyample acelasi lucrubig grin

| Dolodolo a răspuns:

Fa-ti si tu o prietena. Sa vezi ce ochi mari o sa faca tipa. happy

| DjCriss a răspuns:

Da. e foarte greu sa uiti pe cineva dar asta i viata uite iti faci o alta prietena si ai sa iti sau faci cum iti zice inima