| spad3r a întrebat:

Cum sa uit o fata pe care am placut-o dar a ales pe altcineva? mai ales ca ne vedem zilnic? sa-i dau ign, sa scot nr de tel, sa no mai bag in seama? mentionez ca suntem prieteni fff buni, suntem ca frati dar...

7 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Ignoro complet desteptule + contactul vizual distanteazate de ea daca nu te poti acomoda cu ideea ca nu te iubeste decat sa iubesti pe cineva care nu are ochii pentru tine mai bine lasa...

| Violetta2303 a răspuns:

Pai.pur si simplu iti cauti alta fata o sa fi prea ocupar cu prolemele sau dragostea cu ailalta si o sa uiti de astawinking

| AnaSury a răspuns:

Dc sa ii dai ignor? de ce sa nu mai vorbesti cu ea? nu o poti condamna pentru ca a ales pe altcineva poate o sa te iubeasca si pe tine candva. Cred ca ar trebui sa te comporti cu ea cum te comportai ca inainte. fara diferente

| alinutza92r a răspuns:

Pentru tine ea nu e ca o sora,poate tu pentru ea,asa ca sa-ti intre in cap ca nu vrea nimic de la tine,decat sa fii acolo cand ii este mai greu,ca in rest nimic,cel imi bine ar fi sa iei distanta, e cel mai bine, bafta!

| euionutz a răspuns:

Incestuosule...

| Dolodolo a răspuns:

Las-o sa vada ce a pierdut. Tu fa-ti intre timp o prietena. Fete sunt gramada. happy

| ANDREEA20_7896 a răspuns:

Stii.asta a fost alegerea ei nu ii poti inpune unei fete sa faca asta.da sa stii ca mai exista o tona de fete saua facut asta pentru ca te place prea mult.dar totusi te uraste amandoua chiar dacae greu de intelesda e posibil.