| spad3r a întrebat:

Cum sa uit o fata pe care am placut-o dar a ales pe altcineva? mai ales ca ne vedem zilnic? sa-i dau ign, sa scot nr de tel, sa no mai bag in seama? mentionez ca suntem prieteni fff buni, suntem ca frati(adica ne ajutam reciproc, mergem la scoala impreuna, tinem unul la altul dar...) dar...

4 răspunsuri:
| deyu1998 a răspuns:

Heii e bun daca sunteti preiteni. Daca vrei sa o uiti.iesi cu preitenii. Gandeste-te la altceva. Can te vezi cu ea nu te gandi pur si simplu ca la o iubita ci gandeste-te ca la o simpla amica. Toi trebuie sa facem sacrificiiwinking

| 2dmv a răspuns:

Apuca-te sa inveti excesic materii de la scoala sau citeste, practica un sport, sau recastiga-i dragostea!

| dealwithit321 a răspuns:

Off, stiu ca e naspa, dar ati fost impreuna si nu a mai vrut? Nu poti sa-i dai cu picioru' mai ales ca sunteti asa prieteni buni. In caz ca nu ati fost impreuna eu zic sa-i marturisesti sentimentele pentru ca nu ai nimic de pierdut, dar daca ati mai fost impreuna si a zis ca nu mai vrea as zice sa-ti faci o noua prietena sa incerci s-o uiti. Pana la urma timpu' le repara pe toate. :]

| Serj_6410 a răspuns:

Pretuieste clipele cind esti alaturi de ea. Ajuto cu ce poti. Pursimplu trebu sa intelegi ca pentru tine poate exista o alta fata. Daca o sa-ti placa alta atunci o sa fie mai usor pe suflet.