| Anonim693748285916472 a întrebat:

Cum sa uit o fata?
Sunt disperat
Amandoi simtim unul pentru celalalt ceva dar nu putem fi impreuna din cauza varstei
>14(eu)--16(ea)
Vreau sa o uit din cauza ca o tin pe loc. Eu inca am aspectul de copil si imi dau seama ca nu prea sunt atragator la vedere si ii vreau doar binele

3 răspunsuri:
| MaTeOGG a răspuns:

Iubirea n-are varsta! E simplu!

Esti cam imbecil sa refuzi o fata daca ea tine la tine si tu la ea, nu o sa iti fie foarte bine, si poate o sa regreti!

| Zabbyel a răspuns:

Cu cat ti mortis s-o uiti, cu atat mai mult sentimetu tau, v-a deveni tot mai puternic( pentru ea.)
ps: varstele voastre sunt z u p e r ok'z love strucklove struck

| Turbo223 a răspuns:

De uitat nu o poți uita. Dacă Cunoști o persoana nu o poți uita ca prin minune, poți doar sa nu te mai gândești la ea. Daca tu ești atât de "disperat" va fi puțin cam greu.Cu cât trece timpul mai mult nu te vei mai gândi așa mult la ea. Tu ai aspect de copil deoarece ești copil, la 14 ani. Poate peste 1-2 ani te vei schimba câte puțin. Daca tu nu vei mai încerca sa îți preocupi mintea cu alte lucruri nu o vei putea scoate măcar puțin din mintea ta.Prin asta sa nu înțelegi ca va trebui sa cauți alta fata, de fapt ar trebui sa lași treburile astea pe mai incolo, ca ești prea tânăr si dacă îți faci o iubita si te desparți de ea, o sa suferi rău si poate intri in depresie. Diferenta dintre voi nu e o problema, sunt 2 ani si dacă ea e mai mare nu-i problema, dar tu ai 14 ani ești puțin cam...mic. Daca ați fi fost majori ar fi fost altceva.Si eu am avut niște "sentimete" pentru un băiat mai mic cu vreo 5-6 luni, dar după 1 an, chiar nu mai am nevoie de indragosteli deoarece nu am suficient cap pentru asta, iubitele se fac pentru a deveni soții si tu ai 14.Asta e părerea mea!