Buna, daca si lui ii place de tine, nu ai de ce sa il uiti, vorbeste cu el si lamureste situatia, nu pierzi nimic daca incerci, bafta.
Pai, atunci da-i de inteles ca il placi, zambeste-i, priveste-l intens, stai in preajma lui sa vezi cum reactioneaza, bafta.
Dar daca vezi ca el nu face primul pas, atunci nu ai decat ori sa vb cu el, ori sa incerci sa il dai uitarii...lasa timiditatea la o parte, fa rost de id-ul lui, sau nr de tel si tr un sms dragut, propune-i o plimbarica, ceva, vezi tu, gaseste un mod de a te apropia mai mult de el...
Baiatul ori nu vrea ori e timid si tu cum ai chestia asta in cap ca "domle baiatul trebuie sa faca primul pas ca doar eu is fata" no sa fie al tau niciodata crede-ma. Ori faci tu ceva ori face el si daca el nu face nimic ce se va intampla? Hai ca iti zic eu... hmmm... NIMIC... lasa fixismul si fa tu primul pas ca o sa ai de castigat!
Pamantul catre daniela! daca esti timida...si el la fel...de ce va mai placeti? nu va face nimeni pasul pana la urma!
Daca stii ca si el te place, fa tu pasul, dar sa-i dai impresia ca l-a facut el.
Cum sa te apropii mai mult? Fa in asa fel de ex. sa para o intamplare, creeaza un scenariu, inspira-te din filme, concret nu pot sa-ti spun, decat sa-ti dau idei.
Daca esti asa de sigura... du-te la el si lasa rusinea asta acasa ca va strica voua momentul incearca sa observi niste gesturi de.ale lui mai dubioase si atunci incearca sa il intrebi " cumva flirtezi cu mine?" sau cv de genu si vezi ce iti va raspunde
pwpici :*
Pai,,, de obicei el imi zambeste dupa zambesc si eu ... ne intelegem bine ... ( dar nha vreau sa fie al meu ))
Nu stiu nu chiar mi-ar place sa ma duc sa ii zic ...baiete imi place de tine (
Nu vreau sa ii zic ... chiar nu il pot uita... il vad in fiecare zi :*...chiar in fiecare zi
Pai am id lui am nr de tel al lui ...am tot ... sa faca el primul pas ... ce imi place cand vine la mine
Deci daca incerci sa vb cu persoana.care iubesti nah... vb cu el...in fata si zii. ce sentimente.ai fata de el.si daca ii zici.in fata...sifgur va merge...dechi bafta
linarkfts întreabă: