| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a întrebat:

Cum sa uiti o persoana draga?crying Dau fundita. Pls raspunsiri cat mai sincerecrying!

12 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Cautati alta persoana draga.

| Miauti a răspuns:

Du-te la un psiholog pana te hipnotizeaza. Sau dati cu ceva in cap.
Sau sex

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Eu de la o vreme ma intreb daca se poate asa ceva ca mie personal mi se pare imposibilsad

| Bia` a răspuns:

Poi. daca e vorba de un baiat...ai putea sa-l uiti "rupand" orice legatura cu el.sa-i stergi id`ul nr`ul etc. Sa nu te mai gandesti la el, sa-ti cauti alt prieten.Cam atatwinking Iar daca e vorba de o fata cam la feltongue. Iar daca e vorba de o persoana decedata iti aduci aminte de cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

| Claw a răspuns:

O persoana draga nu se poate uita doar stergand un numar idiotwinking

eu personal, cand imi aduc aminte de cei pe care ii iubesc ...incep sa plang, imi pun melodia preferata sau orice mel care te duce cu gandul acolo si plang...plang
apoi ma calmez si ma gandesc ca e intr-un loc mai bun si daca ei(persoanei) ii este bine.sunt multumita
happydon't worry. be happy happy
lv y:*

| Didi_3651 a răspuns:

Cu parere de rau iti spun ca trebuie sa te dezamagesc... O persoana draga, daca iti este cu adevarat nu ai sa o poti uita niciodata. Tocmai pentru ca detine acest rang special denota faptul ca in inima ta are un loc aparte. Esti probabil dezamagit/a si foarte suparat/a acum si e normal sa iti doresti arzator sa o/il uiti. Durerea trece insa amintirile raman. Din fiecare experienta avem ceva de invatat, ceva ce ne duce cu un pas inainte in viata. Si in dezamagirile cele mai ce exista un lucru bun in final. Ai sa observi asta cand nu vei mai fii orbit/a de durere sad

| ĐǿŁŁY a răspuns:

Buna!
Cu timpul.Sigur va functiona. Timpul vindeca orice.Caci vor intra noi persoane in viata care (stiu ca suna urat)il vor inlocuii pe acel baiat.

Orice sfaturi ti-am da noi tu tot nu-l vei uita, il vei purta in inima si ti-l vei aminti cu mare drag, poate si cu lacrimi in ochi. O persoana draga nu se uita. Daca iti este atat de drag nu-l uita, doar nu te mai gandi tot timpul la el.

N-ai cum sa-l uiti. N-ai sa-l uiti niciodata.Sincera sa fiu.Doar nu te vei mai gandi la el.Decat ti-l vei amintii ocazional.
Acesta este adevarul.Bafta!

| johnydark a răspuns:

Eu din experientza pot sa iti spun ca incercarea de a rupe orice legatura cu el(ea) nu e posibila. Oricat timp ar trece iti vei aminti de el(ea), tot ce poti sa faci este sa accepti ceea ce s-a intamplat sa iti revizuiesti viata si sa mergi inainte.Iti vei aminti de aceea persoana de momentele petrecute impreuna pentru ca a fost o parte importanta din viata ta, dar trebuie sa mergi inainte. Sper ca sfatul meu ti-a fost de folos.

| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s explică:

E baiatul de care imi place.Nu e din oras de la mine.Si vine vara aici. Il iubesc foarte mult. Cand imi amintesc de el imi vine sa plangcrying.

| Loloz a răspuns:

Din pacate este foarte greu sa uiti o persoana draga mai ales daca il/o iubesti cu adevarat.
Nu stiu o solutie perfecta dar ai putea incepe prin a iesi cu prietenii mai mult happy
Succes la uitatwinking

| Inna_3065 a răspuns:

Depinde daca este vb de fostul/a il/o poti uita incercand alta relatie iar daca e vb de cineva care a decedat nu poti decat sa iti amintesti momentele frumoase petrcute impreuna si sa te gandesti ca acolo oriunde ar fi se gandeste la tine, sau poti sa-ti distragi atentia ca diverse activitati, pasiuni, hobby-uri

| vailet a răspuns:

Pai daca i "persoana draga"nu o sa o poti uita prea usor, insa cu timpulodata si o data o sa o uiti, dar o sa iti fie greu pentru ca o data ce iti e draga ai tinut la ea si daca ai tinut la ea sentimentele tale nu se distruga asa usor.

Eu iti doresc succes, totusi!