Am avut si eu probleme cu o fata si o credeam iar asta ducea la certuri.ma suna intruna.pana am prins-o cu minciuna.eu zic sa ai incredere in prietenul tau fiindca exista si fete obsedate care vor sa faca numai rau
Bai... cea mai buna solutie e iniferenta, nu o mai luati in seama nici tu nici el, si daca se va vedea ne bagata in seama v-a renunta singura, la prosti nu trebuie sa le dai apa la moara, cand ii da sms de ex sa nu-i raspunda, pe unde o vedetei nu o bagatai in seama. Oricum daca el pe tine te iubeste, nu ar trebui sa va stresati din cauza ei. Poate ar fi bine sa-si schimbe el nr de tel si dao'n masa p'aia.
Cosmina05 eu am incredere in el altfel nu as accepta sa ma impac cu el dar ma deranjeaza ca aia nu intelege. El i-a spus frumos ca el pe mine ma iubeste si nu vrea sa fie cu ea...si eu il cred, dar aia zici ca e turca
Eu cred ca el ar trebui sa vb cu ea si sa rezolve problema ca sa puteti fii fericiti impreuna.
)) iau de par, nu asculta spune-i ceva de genul : si ce te F. pe tine hrija si daca continua spune-i aa ce ma ti-e ciuda ca pe tine nu te place fraiero . si asa mai departe si daca te enerveaza da-i o palma mai incet , fundita?
Draga mea, gandeste-te ca el pe tine te vrea, iar asta conteaza cel mai mult, pe ea trateaz-o cu indiferenta, indiferenta doare cel mai tare