Fii tu insuti. Nu incerca sa fii falsa in preajma lui pentru ca el v-a observa asta si baietii nu apreciaza. Subiectele sunt diverse. Baietilor le plac fetele amuzante asa ca pune-te pe facut glume .
Mie imi plc sa vb fetele despre mine... zic sa va intalniti in parc sh sa vb despre fiecare. u vb mereu despre el
trebuie sa faci u primul pas
funda? pls:*
Hmm... nu ar trebui neaparat sa ai niste subiecte prestabilite
dar iti pot spune pe scurt o chestie care sa te ajute : intreaba-l de viata lui, ce mai face, cum i-a fost ziua etc... fii atenta la ce spune, alege cuvantul principal care reiese din propozitie si pune-i o intrebare legata de acel lucru si tot asa
ex : tu : ce faci?
el : uite bine, am fost pana la magazin ( aici cuv principal este 'magazin' de care trebuie sa te legi )
tu: la magazin? si ce mi-ai cumparat?
etc etc etc
sper sa prinzi ideea
Cautati-va prieteni comuni si iesiti impreuna afara, sau la un suc, sau stati in pauze adunati mai multi... Dupa un weekend petrecut frumos, cu siguranta o sa aveti motive sa radeti si sa va amintiti de una-alta, astfel incat sa spargeti gheata.Ideal ar fi sa nu stati doar voi doi, ca sa nu fiti stingheri, incercand sa gasiti subiecte si sa nu stiti ce sa vorbiti. o a treia, a patra persoana, pentru inceput, va va salva mult!
Domne nu exista un manual pentru asa ceva. Nu exista intrebari la fel in orice situatie de genul "problemei tale". Tot ceea ce conteaza este momentul si cat de dispusi sunteti de conversatie cum se spune "cat de mult vreti sa dati din voi" adica secrete, intamplari intime, probleme din trecut, prezent si viitor, daca vreti sa va cunoasteti mai bine astea ar fi niste puncte de start.
Am citit si raspunsurile de mai jos si mi sau parut un pic mno...
Eu zic sa vorbiti mai mult despre voi sa va cunoasteti mai bine poate veti fii o data impreuna si trebuie sa stii multe lucruri despre perechea ta. Vorbiti despre voi cunoastetiva.BAFTA:!