Salut prietene! Pentru ce ai nevoie de verificari atita timp cat ea este langa tine si nu te neglijeaza! Sau nu? Daca mai mult de trei zile la rand refuza sa se mai intalneasca cu tine si motiveaza ca este obosita si fara chef ori ca nu se simte bine. Daca nici la telefon nu mai vorbiti ca inainte ore intregi sau ceva de genul..Numai ai nevoie de verificari iti garantez ca urmeaza despartirea ok?!
Dacă e prietena ta,te iubeşte mă, da mi se pare ciudat, ai zis doar un "prietena mea" trebuia să zici şi tu ca centaur sensibil ce eşti,"bombonica mea", " albinuţa mea" ceva gen, nu " prietena mea", sună naşpaaa!
Buna.
Nu trebuie sa verifici doar sa crezi, uita-te la ea cat de grijulie este cu tine, cat de mult i pasa de tine.
Si incearca sa te uiti cum se exprima. Te va ajuta.
Dupa ce vei face asta chiar vei sti daca te iubeste.
Numai bine.
Dacă este prietena ta de ce nu te-ar iubi? Sau ai bănuieli? Sau poate doar vrei să o testezi? Ai putea să îi pui câteva întrebări şi dacă îţi va răspunde la toate, înseamnă că te iubeşte, dacă spune că e doar o pierdere de timp şi nu are chef, înseamnă că e o fiţoasă şi nu este tine. Sau, pune un prieten bun de al tău să se dea la ea şi el să'ţi spună cum a reacţionat.
Daca ai ajuns sa iti pui aceste intrebari inseamna ori ca esti posesiv si vrei sa iti tii prietena din "scurt" ori ca prietena ta, intr-un fel sau altul, ti-a inselat increderea si vrei sa stii daca tine la tine cu adevarat. Daca vrei sa aflii, (oricum ambele situatii sunt destul de grave pentru relatia voastra, nu cred ca o sa mai tina mult), pune-o la incercare, cere-i ceva dar nu sa fie nici foarte usor dar nici foarte greu, si asa o sa vezi daca tine la tine.
Pai hai sa iti spun ce am facut eu! Eu i-am spus prietenei mele ca vreau sa ne despartim iar i-a mi-a spus ca nu vrea sa auda ce zic si ca ma iubeste foarte mult si nu vrea sa ne despartim! Sa sti ca daca te iubeste mult se vede asta iti spune ca te iubeste te mangaie pe fata si te saruta. Sper ca te-am ajutat multa bafta in dragoste.Si sa ai grija ca este grea si complicata numai cei care se iubesc cu adevarat raman impreuna! Sper ca te-am ajutat
Si nu uita daca iti este alaturi la greu si te intelege este inca o dovadaca ca te iubeste unele fete nu arata baietilor ca ii iubesc mult bafta cu iubita ta!
Angajezi un don juan sa o curteze, daca lu' gagica-ta ii convine si accepta si sa-l vada la un suc, imi pare rau, nu te iubeste! caz real: ii declara dragostea pe facebook si accepta inelul de logodna dupa 2 ani de relatie, 1 luna inainte imi da numarul de telefon si accepta sa iesim la un suc, dar nu am mai sunat-o si i-am lasat in pace pnm, mi se face rau cand vad iubire d-asta falsa...
Eu zic sa o duci la un control, tu ce zici?
Trebue sa iti dai seama singur daca te iubeste sau nu prin ceea ce face, cum face, cum vorbeste, cum se comporta cu tine, cum te saruta, cum te atinge... daca nu poti sa intelegi din astea intreab'o direct daca la intrebarea ta raspunde cu o alta intrebare ai putea sa ii razi in fata... trebuie sa raspunda cu DA fara prea multe intrebari in caz ca te iubeste
Trebuie sa simti din saruturile ei daca te iubeste sau nu! Sa vezi cum a fost sarutu:pasional sau artificial!
beausingurlamasamea întreabă: