| RAY a întrebat:

Cum sa vorbesti cu o fata? am observat ca e cand ai declansa o bomba nu stii ce anume o poate detona,daca vorbesti frumos,buna ce faci? esti plictisor,daca glumesti esti cocalar,personal consider ca e extrem de inteles modul de conversatie cu o fata, sa ai grija la fiecare cuvant nu cumva sa explodeze

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

La asta ma gandeam si eu,, daca le acorzi prea multa atentie esti plictisitor pentru ele, daca esti indiferent cu ele,, nu le place, daca vorbesti mai frumos, tot asa nu le place, daca vorbesti urat esti un cioban, cine mai intelege femeile?

| RAY explică (pentru Drimmero):

Sincer nu stiu, foarte complicate, greu de inteles, mai ales ca multe se considera printese, si au fite multe in cap

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Trebuie sa ai rabdare cu ele, sa nu-ti pierzi bunatatea, dar daca vezi ca ele o iau pe aratura si-ti transmit semnale nu tocmai ok, trebuie sa te trezesti la realitate.

Vorbesc in general, daca nu as avea sentimente pentru fata respectiva, nu as avea rabdarea pentru faze de genul.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa faci asemenea sacrifici. Daca apuci sa o cunosti esti constient si sti cand are toane si cand are chef de glume cum este si la voi.
Daca eu stiu ca esti in draci nu ma mai pun sa fac glume proaste, daca vad ca nu ti-am oferit suficienta atentie iti ofer un pic de dragalasenie, cand vad ca incep sa te sufoc iti las un pic de libertate adica totul tine de cum cunosti omul de cum gandesti tu.Bine exceptand faptul cand iti iei piti in figuri care nu stiu nici ele ce vor ca alea fac figuri de cate aere au in cap

| SG1995 a răspuns:

Da si nu, cred ca chestiunea ceea mai stupida e ca iti pasa de impresia e, iar daca tipa simte nesiguranta si teama iti da reject. Deci cea mai buna cale e sa fi tu insuti si sa te doara in paispe, daca te vede autentic nu o sa iti iei frienzone. Desigur, as fi vrut sa stiu asta mai de vreme, dar vorba aia, niciodata nu-i tarziu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Sunt tipe cu care vorbesti normal si nu fac mofturi.
Daca vorbesti cu femei ce cred ca barbatul tot ce are de facut pe lume e sa-i sufle ei in laptic si sa se transforme in ce crede ea ca o sa o faca sa se simta mai bine nu ajungi departe si in acelasi timp devii sclavul ei,o divinizezi.
Schimbarile in care cei doi au de castigat sunt benefice,dar sa schimbe ceva ce tu nu vrei iar acel ceva te face sa fi tu nu e ok,pentru ca e o chestie venita din egoism.

Sunt femei inteligente,care realizeaza ca nu esti tipul ce e responsabil de starea pe care o au ele, care nu asteapta mereu de la tine si nu toata ziua se plang ca nu le convine anumite chestii,ci ele atunci cand nu gasesc ceea ce isi doresc de la o relatie discuta cu tine asta,la modul ala negociabil nu la modul " ori faci asta ori o sa stau suparata pe tine si o sa ne certam si o sa ma coport ca un copil prost si probabil te las dupa un timp". Pur si simplu discutati,ajungeti la un comun acord si aia e.

Ca si idee, trebuie sa iti gasesti o femeie cu care sa te intelegi, cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, realista adica si care se implica, stie ce vrea de la viata si etc.
Ceea ce spui tu poate avea un impact pozitiv asupra unei tipe si unul negativ asupra altei tipe.Depinde de personalitatea lor.
Fereste-te de femei proaste.

| RAY explică (pentru PersonajFictiv):

Sclavism vaginal

| venividivici2017 a răspuns:

Nu le mai da importanta, trateaza-le ca pe niste carpe, lasa-le sa te caute.Te cauta bine, nu te cauta, si mai bine!

| bubu12234 a răspuns:

Daca o fata te place ii va placea tot ceea ce ii zici, poate te va corecta unde gresesti, poate se va stramba sau altceva, dar nu va fi o bomba. Depinde si de fata, daca e una serioasa va adora sa ii scrii simplu si la subiect, daca e una mai... nah se poate plictisi rapid, deoarece ea este obisnuita cu tipi care isi bat joc de ea, asa e obisnuita cu asa zisii...cocalari

| CristianCristian99 a răspuns:

Cel mai ok e sa le tachinezi, sau poti combina doua le faci prima data un compliment si dupa ceva rautacios sau invers depinde de moment. Este metoda push pull

| LifeAndBooks a răspuns:

In fond, trebuie sa fii politicos, sa ii faci uneori complimente, dar nu prea des sa nu pari disperat. Nu incerca chestia cu a fi cocalar, decat daca si ea e taranca. Bineinteles, poti face glume, nu trebuie sa fii prea monoton, dar sa nu fie glume nesimtite. De fapt, fetelor le place chiar ff mult ca un baiat sa le faca sa rada. Poti sa o tachinezi, sa fii uneori rautacios dar doar cat sa o mai agiti putin, nu sa o faci sa se simta prost. Incearca si metoda tacerii: timp de cateva secunde, nu prea mult sa nu pari psihopaat, uita-te in ochii ei fara sa ii zici nimic, dupa care plimba-ti usor privirea peste ea. Nu e chiar atat de greu. Trebuie doar sa fii dragut. happy